StockSubmitter|Food and Drink|Backgrounds/Textures|$|0N|00000000000000000000000000000000000000000|6$3@7002013.373_@127$112$@Food.Miscellaneous$Backgrounds.Miscellaneous$@$@19$37@$@$@$@32$173@$@$@$@$@$@$@$@$@31$15@$@$@0x6x65.15$0x6x182.15$@Food.Miscellaneous$Backgrounds.Miscellaneous$@94$83$@6$3@$@$@$@$@$@$@36.0$NA$@$@$@$@$@$@$@$$@$$@|||50$40$2$0$0|________________________________________|00000000000000000000000000000000000000000|

معجزه‌ای در آشپزخانه: پوست موز را دور نیندازید!

هر بار که پوست موز را می‌گیرید و آن را دور می‌اندازید، در واقع یک میان‌وعده‌ خوشمزه و مغذی را از دست می‌دهید. مطالعه‌ای که در سال 2022 منتشر شد، نشان داد اگر پوست این میوه بلانچ، خشک و به آرد تبدیل شود، می‌توان آن را به محصولات پختنی تبدیل کرد که طعمی به‌خوبی یا حتی بهتر از محصولات مبتنی بر گندم دارند.

احتمالاً هرگز به پخت و پز با پوست موز فکر نکرده‌اید. این کار نه‌تنها کاملاً ایمن بوده، بلکه دانشمندان نشان داده‌اند که واقعاً برای شما مفید است. زمانی که محصولات این آزمایش مورد تست طعم قرار گرفتند، مصرف‌کنندگان گزارش دادند که به اندازه‌ کوکی‌های خانگی از طعم آن‌ها راضی بودند.

نتیجه افزودن پوست موز به کوکی‌ها

گفتنی است که با مصرف این محصولات مقدار زیادی مواد معدنی و مواد مغذی ضدسرطان دریافت خواهید کرد. برای مثال، کوکی‌های قندی که در این مطالعه با پوست موز غنی‌سازی شده بودند، حاوی فیبر، منیزیم، پتاسیم و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بسیار بیشتری بودند.

البته یک نکته‌ منفی هم وجود داشت: اضافه‌کردن مقدار زیادی آرد پوست موز باعث شد که کوکی‌ها کمی قهوه‌ای و سفت شوند، احتمالاً به خاطر فیبر اضافی. اما زمانی که دسته‌هایی با 7.5 درصد آرد پوست این میوه تهیه شدند، بافت کوکی‌ها به تعادل جذاب‌تری رسید. به‌عنوان یک امتیاز اضافی، این محصولات به مدت سه ماه در دمای اتاق قابل نگهداری بودند.

اگرچه این مطالعه فقط به نتایج افزودن پوست موز به کوکی‌ها پرداخته بود، اما نتایج نشان می‌دهد که استفاده از این آرد در نان، کیک و پاستا نیز ممکن است ارزش امتحان‌کردن را داشته باشد.

برای مثال، مطالعه‌ای اخیر درباره کیک پوست موز نشان داد که پوست زرد این میوه به محصول پخت‌شده رنگ طبیعی می‌دهد و یک تقویت‌کننده محسوب می‌شود.

معجزه‌ای در آشپزخانه: پوست موز را دور نیندازید!

در همین حال، مطالعه‌ای در سال 2016 نشان داد که جایگزینی تا 10 درصد آرد گندم با آرد پوست موز می‌تواند نان پخته‌شده را با پروتئین، کربوهیدرات و محتوای چربی بالاتری غنی‌سازی کند.

خوردن پوست این میوه نه ‌تنها یک گزینه‌ سالم است، بلکه می‌تواند به کاهش هدررفت مواد غذایی کمک کند. حدود 40 درصد وزن موز در پوست آن است و بیشتر مواقع، این پوست مغذی به سادگی دور انداخته می‌شود.

پوست این میوه در حالت خام تقریباً بی‌فایده است. اما اگر به درستی آماده شود، می‌تواند طعم بسیار خوبی داشته باشد. این محصول حتی ممکن است طول عمر برخی محصولات را افزایش دهد، زیرا دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی است.

این موضوع در مورد پوست دیگر میوه‌ها هم صادق است. برای مثال، پوست انبه نیز نشان داده شده که خواص آنتی‌اکسیدانی کیک را افزایش داده و طعم آن را بهبود می‌بخشد. پس دفعه‌ی بعد که موزی را پوست می‌گیرید، به نگه‌داشتن پوستش فکر کنید، زیرا معده‌تان ممکن است بعداً از شما تشکر کند.

بدون امتیاز
کمی صبر کنید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.