ادویه زعتر در چه غذاهایی استفاده می شود؟
کافی است سری به عطاریها بزنید تا با اسامی عجیب و غریب ادویهها روبهرو شوید. این محصولات با عطر و بوهای مختلف و فواید متنوع در بازار موجود هستند و در آشپزی و طب سنتی مورد استفاده قرار میگیرند. برای مثال زعتر یکی از ادویههایی است که در عطاری آنلاین اسنپ فود نیز بهچشم میخورد. این محصول ترکیبی از چند گیاه معطر مختلف است که در نهایت بهصورت پودر درآمده است و برای پخت انواع غذا یا به شکل چاشنی روی سالاد، برنج و… از آن استفاده میشود. اگر شما هم به طعمهای جدید علاقه دارید، میتوانید زعتر را امتحان کنید؛ اما قبل از آن بهتر است اطلاعاتی را که در این مطلب ارائه شدهاند، با دقت بخوانید.
طرز تهیه ادویه زعتر کویتی
ادویه زعتر ترکیبی از چندین گیاه طعمدهنده مختلف است. از اصلیترین ترکیبات مورد استفاده برای تهیه این ادویه میتوانیم به کنجد بو داده، تخم گشنیز، گردوی چرخشده، نخودچی پودر کرده، پودر زیره، مرزنجوش، آویشن وحشی، سماق، رازیانه و نمک اشاره کنیم؛ به همین دلیل عطر و بوی آن بسیار جذاب و دلپذیر است. البته در کشورهای مختلف ممکن است زعتر را با ترکیبات دیگری هم ببینید؛ برای مثال در طرز تهیه ادویه زعتر کویتی آویشن، پونه کوهی، دانه کنجد، سماق، نمک و فلفل بهکار میروند یا گاهی آویشن از بین مواد اولیه زعتر حذف میشود.
بعد از آمادهسازی ادویههایی که برای درست کردن زعتر در نظر گرفته شدهاند، آن را با سه روش مختلف مصرف میکنند. درست است که میتوانید این محصول را به شکل آماده از عطاریهای آنلاین خریداری کنید، اما داشتن اطلاعات کافی درباره این سه روش نیز خالی از لطف نیست:
- در روش اول، ادویههای آمادهشده را با نمک مخلوط میکنند و برای استفاده، کمی از آن را داخل روغن زیتون میریزند. با این روش میتوان زعتر را حدود 4 سال نیز نگهداری کرد.
- در روش دوم بعد از مخلوط کردن ادویهها و نمک، به آن کمی روغن زیتون خالص هم اضافه میکنند و خوب ورز میدهند. سپس آن را در ظرفی دربسته داخل یخچال میگذارند. با این کار زعتر برای مدت زمان 9 تا 12 ماه قابل استفاده خواهد بود.
- در روش سوم نیز این ادویه و نمک را با هم مخلوط میکنند و بدون ترکیب با روغن زیتون، بهصورت پودر روی غذاهای مختلف میریزند.
ادویه زعتر در کدام غذاها کاربرد دارد؟
در گذشته زعتر را بیشتر برای پخت غذاهای خاورمیانه و عربی استفاده میکردند، اما امروزه این ادویه به دلیل عطر و طعم جذاب خود برای درست کردن غذاهای ایرانی و انواع سالاد نیز مورد استفاده قرار میگیرد. از جمله کاربردهایی که زعتر در پخت و سرو غذا دارد، میتوانیم موارد زیر را نام ببریم:
- زعتر را میتوانید بهصورت چاشنی روی انواع پلو بریزید. مزه این ادویه بهخصوص همراه با پلو مرغ، پلو گوشت و پلو ماهی بینظیر است.
- روش دیگر استفاده از زعتر، ریختن آن روی انواع سالادهاست. برای مثال برخی از سرآشپزان هنگام سرو سالاد سزار، آن را روی بشقاب میریزند.
- از زعتر میتوان برای پخت کباب نیز استفاده کرد. این ادویه بهعنوان نوعی چاشنی متفاوت و معطر، برای درست کردن انواع غذاها بهکار میرود.
- برخی از نانواها زعتر را هنگام پخت نان روی خمیر میریزند و با این کار طعم جدیدی را در محصولات خود ایجاد میکنند.
- زعتر یکی از اصلیترین ادویهها برای غذاهای عربی نیز محسوب میشود. بهطور مثال برای درست کردن حمص، لبنه، نان پیتا و… از این ادویه استفاده میکنند.
- در نهایت، زعتر را میتوان برای درست کردن انواع غذاهای دریایی نیز به کار برد.
اسنپ فود؛ مجموعهای معتبر برای خرید انواع ادویههای خاص
برای تهیه زعتر باید به دنبال عطاریهای معتبری بگردید که نمونه خالص آن را برای فروش در اختیار شما قرار میدهند. برای مثال اسنپ فود پلتفرمی است که تعداد زیادی عطاری در آن فعال هستند. با ورود به بخش عطاری آنلاین این مجموعه میتوانید تعداد زیادی فروشگاه را ببینید که در نزدیکی موقعیت مکانی شما قرار گرفتهاند.
تمام فروشندههای فعال در اسنپ فود کاملا مورد اطمینان هستند و محصولاتشان 100% اصل و خالص است. این عطاریها میتوانند محصولات مورد نظر شما را پس از ثبت نهایی سفارش و پرداخت هزینه، در مدت زمان کوتاهی به دستتان برسانند. با وجود این موارد به نظر میرسد که خرید آنلاین محصولات گیاهی، انتخاب هوشمندانهتری در زندگی مدرن امروز باشد. آیا شما هم تا به حال طعم زعتر را چشیدهاید؟ در اینصورت نظرات خود را درباره عطر و طعم این ادویه با ما به اشتراک بگذارید.
سلب مسئولیت:
تیم دینو در تهیه محتوای رپورتاژ آگهی نقشی نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.