منیزیم بیشتر به معنای سلامت بهتر مغز به ویژه برای زنان است
محققان میگویند مصرف بیشتر منیزیم منجر به سلامت بهتر مغز به خصوص برای زنان میشود. زوال عقل یک بیماری لاعلاج است که میلیونها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار میدهد. در حالی که علم همچنان به دنبال پاسخی برای درمان این بیماری است، مطالعهای شواهد جدیدی در مورد ارتباط بین مصرف منیزیم و سلامت مغز ارائه کرده است.
مطالعات قبلی نشان داده است که مصرف منیزیم غذایی میتواند به جلوگیری از تخریب عصبی که در نهایت منجر به زوال عقل میشود، کمک کند.
مکانیسمهای دقیق اثرات محافظتی منیزیم به طور کامل شناسایی نشده است بهویژه این که در چه زمانی مصرف منیزیم شروع به تأثیر بر سلامت مغز میکند. از آنجایی که سبک زندگی و رژیم غذایی نامناسب عوامل خطر زوال عقل هستند، مهم است که اطلاعات بیشتری در مورد نقش منیزیم به عنوان یک عامل پیشگیرانه به دست آوریم.
مطالعه انجام شده این گروه تحقیقاتی شامل 6001 شرکت کننده بود. شرکت کنندگان بین 40 تا 73 سال، هیچ شواهدی از اختلالات عصبی نداشتند. از شرکتکنندگان خواسته شد تا یک پرسشنامه آنلاین را پنج بار در طول 16 ماه تکمیل کنند و از پاسخهای آنها برای محاسبه میزان مصرف روزانه منیزیم بر اساس 200 غذا با اندازههای مختلف استفاده شد.
مطالعات نشان داد در مقایسه با افرادی که روزانه حدود 0.1 اونس (350 میلیگرم) منیزیم مصرف میکنند، افرادی که روزانه بیش از 0.2 اونس (550 میلیگرم) منیزیم مصرف میکنند، زمانی که به سن 55 میرسند سن مغزشان تقریباً یک سال کمتر از«سن بدن» است.
نویسنده ارشد این مطالعه میگوید: «مطالعه ما نشان میدهد که افزایش 41 درصدی مصرف منیزیم میتواند کمتر منجر به کوچک شدن مغز شود که با خطر کمتر یا تاخیر در شروع زوال عقل مرتبط است».
اثرات محافظتی منیزیم در زنان یائسه قویتر از زنان پیش از یائسگی است و محققان خاطرنشان کردند که این ممکن است به دلیل خواص ضد التهابی منیزیم باشد. بر اساس نتایج این مطالعه محققان افزایش مصرف منیزیم را از سنین پایینتر برای محافظت در برابر بیماریهای عصبی توصیه میکنند.
نویسنده ارشد این مطالعه میگوید: “این مطالعه نشان میدهد که مصرف بیشتر منیزیم در رژیم غذایی میتواند به محافظت عصبی در مراحل اولیه پیری کمک کند و اثرات پیشگیرانه آن میتاوند در 40 سالگی یا حتی زودتر شروع شود.”
بنابراین به نظر میرسد موز، سبزیجات برگ سبز، آووکادو، بادام هندی، حبوبات، توفو، ماهیهای چرب، دانهها، غلات کامل و شکلات تلخ سرشار از منیزیم هستند.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.