10 دلیل رایج خراب کردن خوراک مرغ

10 دلیل رایجی که نشان می‌دهد شما در حال خراب کردن خوراک مرغ خود هستید

خوراک مرغ از آن دسته غذاهایی است که در ظاهر به نظر می‌رسد تسلط بر پخت مطلوب آن، بسیار آسان است. این درحالی است که می‌تواند در عین حال بسیار چالش برانگیز باشد. در ادامه با دینو باشید تا 10 دلیل رایجی که نشان می‌دهد شما در حال خراب کردن خوراک مرغ خود هستید را به خوبی بشناسید.

خراب کردن خوراک مرغ

شما ممکن است تا کنون بارها دستورات پخت متنوعی را که به ظاهر بسیار خوشمزه هستند، به خوبی دنبال کرده باشید و به نتیجه مطلوب نرسید. احتمالا در آخر با یک تکه خشک و سفت لاستیکی یا بی‌مزه و روبرو شدید که ظاهر خوبی هم نداشته است. حتما برایتان سوال پیش آمده که چرا با وجود رعایت تمام مراحل دستور پخت خود، باز هم به نتیجه مطلوب نرسیده‌اید. ما برای شرایط ناامید کننده شما بسیار متاسفیم و قصد داریم به شما بگوییم چه احتمالاتی وجود دارد که شما مرغ خود را به روش صحیحی آماده نکرد باشید.

10 دلیل رایج خراب کردن خوراک مرغ

10 دلیل رایج خراب کردن خوراک مرغ

برای یک شروع دوباره، لازم نیست بترسید. ما برای شما 10 دلیل رایج خراب کردن خوراک مرغ را گردآوری کرده‌ایم که به شما در رسیدن به یک نتیجه مطلوب کمک خواهد کرد. این نکات را با ما بخوانید تا دفعه بعدی، بهترین خوراک مرغ خود را تهیه کنید:

1. مرغ شما قبل از پختن خراب شده است

10 دلیل رایج خراب کردن خوراک مرغ - 1. مرغ شما قبل از پختن خراب شده است

سه روش آسان وجود دارد که می‌توانید بلافاصله خراب بودن مرغ خود را بررسی کنید و ببینید که آیا تاریخ انقضای آن گذشته یا خیر:

  • ابتدا رنگ مرغ خام شما باید تا حدی صورتی یا به رنگ گوشت باشد. پس از این که شروع به خاکستری شدن کرد، وقت آن رسیده که مرغ را دور بریزید.
  • دوم این که به بینی خود اعتماد کنید. اگر مرغ خام شما بوی ترشیدگی قوی داشت، دیگر نباید از آن استفاده کنید.
  • دست آخر نیز، شما باید بافت آن را بررسی کنید. اگر مرغ خام شما بعد از قرار گرفت در زیر آب جاری، هنوز هم براق و سفت باشد، نشانه خوبی نیست.

2. از فرایند طعم‌دار کردن اشتباه استفاده می‌کنید

10 دلیل رایج خراب کردن خوراک مرغ - 2. از فرایند طعم‌دار کردن اشتباه استفاده می‌کنید

بسیاری از سرآشپزها در دستورات پخت خود اعلام می‌کنند که از روش پوشاندن گوشت با کیسه پلاستیکی در هنگام طعم‌دار کردن آن استفاده کنید. به نظر می‌رسد که این روش ساده، بدون اشکال باشد, اما باید بدانید که همچنان می‌تواند به کیفیت خوراک شما لطمه وارد کند. توجه داشته باشید که اگر می‌خواهید گوشت خود را برای طعم‌دار کردن به مدت طولانی درون کیسه پلاستیکی نگه دارید، باید مواد آن را رقیق‌تر کنید، چیزی مانند: سس سالاد یا چاشنی ایتالیایی با غلظت روغن بالاتر و نمک کمتر.

اگر قصد کباب کردن گوشت خود را دارید، سینه مرغ را با چنگال سوارخ کنید تا مواد شما به درون گوشت نفود کند. یک ترکیب خوب برای طعم‌دار کردن گوشت، می‌تواند مقدار زیادی روغن زیتون، پوست لیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و مقدار کمی عسل باشد. فراموش نکنید که اگر گوشت شما مدت زیادی درون مواد خوابانده شود، در نهایت خشک و سفت خواهد شد.

3. فقط مرغ منجمد می‌خرید

10 دلیل رایج خراب کردن خوراک مرغ - 3. فقط مرغ منجمد می‌خرید

اگر همواره از مرغ منجمد استفاده می‌کنید، نرسیدن به نتیجه مطلوب کاملا طبیعی است. گوشت‌های منجمد پس از پخت خشک می‌شوند و به اندازه کافی عطر و طعم مطلوبی نخواهند داشت. سعی کنید از مرغ‌های ارگانیک، آزاد و با تولید محلی استفاده کنید. این گزینه‌ها به مقدار زیادی رطوبت درون گوشت را حفظ کرده و پس از پخت عطر و طعم خوبی دارند.

4. مرغ را می‌شویید یا قبل از پختن خشک نمی‌کنید

10 دلیل رایج خراب کردن خوراک مرغ - 4. مرغ را می‌شویید یا قبل از پختن خشک نمی‌کنید

شاید به نظر برسد که شستن مرغ قبل از پخت و پز، یک راه مناسب برای بهبود وضعیت بهداشتی آن است. احتمالا تعجب خواهید کرد اگر بدانید که طبق قوانین بهداشتی مواد غذایی، این امر در واقع احتمال آلودگی را بیشتر می‌کند. روند شستشوی مرغ با آب شیر، باکتری‌های مضر را به طور بالقوه روی سینک و میزهای شما پخش می‌کند که برای سلامتی بسیار مضر است. بنابراین بهتر است که از شستن مرغ صرف‌نظر کنید.

در حالی که شستن مرغ مفید نیست؛ اما، خشک کردن آن ایده بسیار خوبی است. هیچ کس دوست ندارد گوشت خشک بخورد. برای جلوگیری از خشک شدن خوراک نهایی خود، شما باید قبل از پختن، گوشت خود را خشک کنید. اجازه دهید گوشت در خارج از بسته‌بندی چند ساعت در یخچال خشک شود. سپس آن را از یخچال خارج کرده و درست قبل از پخت، با حوله‌های کاغذی آن را خشک کنید.

5. به مرحله آخر آشپزی خود بی‌توجه هستید

10 دلیل رایج خراب کردن خوراک مرغ - 5. به مرحله آخر آشپزی خود بی‌توجه هستید

راز اطمینان از این که مرغ شما بیش از حد پخته و سفت نشده، این است که آن را در یک تابه با حرارت متوسط نیم‌پز کرده و سپس پختن کامل آن را درون فر با دمای پایین به پایان برسانید. به این ترتیب، در حالی که گوشت شما آبدار باقی مانده، به مقدار کافی می‌پزد.

6. شما گوشت مرغ را با دمای اشتباه می‌پزید

10 دلیل رایج خراب کردن خوراک مرغ - 6. شما گوشت مرغ را با دمای اشتباه می‌پزید

حتما می‌دانید که گوشت را قبل از پختن، نباید به مدت طولانی روی پیشخوان رها کنید؛ چون شروع به فاسد شدن کرده و باکتری‌های محیط را جذب می‌کند. با این حال، خوب است که اجازه دهید گوشت شما قبل از پختن به مدت 15 دقیقه از یخچال خارج شود و به دمای محیط برسد. این امر به شما اطمینان می‌دهد که دمای داخل و خارج گوشت یکسان بوده و دمای آن در هنگام پخت، به طور مساوی افزایش می‌یابد.

7. شما به مرغ خود فضای کافی برای نفس کشیدن نمی‌دهید

10 دلیل رایج خراب کردن خوراک مرغ - 7. شما به مرغ خود فضای کافی برای نفس کشیدن نمی‌دهید

احتمالا تا به حال با این صحنه روبرو شده‌اید که قسمتی از گوشت پخته شده خوراک شما، نسبت به سایر قسمت‌ها خام‌تر باقی مانده باشد. آن چه که اتفاق می‌افتد این است که گوشت‌ها به دلیل ازدحام و فضای کم، به طور یکنواخت حرارت دریافت نمی‌کنند. توجه داشته باشید در هنگام پخت و پز حتما به فضای ظرف خود توجه کنید. همیشه به هر کدام از تکه‌های مرغ فضای کافی برای پخت اختصاص دهید.

8. شما به مرغ فرصت استراحت نمی‌دهید

8. شما به مرغ فرصت استراحت نمی‌دهید

بله، این یک واقعیت است که شما باید قبل از خوردن خوراک مرغ خود، به آن استراحت دهید. سعی کنید جلوی خود را بگیرید! هر چقدر هم که غذای شما ظاهر فریبنده‌ای داشته باشد، نباید فورا آن را بخورید. تقریبا تمام سرآشپزها در این باره با هم توافق دارند. مهم است که اجازه دهید قبل از سرو، خوراک شما به مدت حدود 15 دقیقه استراحت کند. همچنین بهتر است از مقداری فویل برای پوشاندن آن در این مدت استفاده کنید.

9. مرغ شما قبل از پخته شدن ترد نیست

9. مرغ شما قبل از پخته شدن ترد نیست

همه ما می‌دانیم که ترد کردن گوشت استیک قبل از پختن آن ضروری است. با این حال، کمتر کسی به این موضوع درباره گوشت مرغ توجه می‌کند. باید بدانید که کوبیدن سینه مرغ قبل از ریختن آن درون یک قابلمه، به همان اندازه مهم است. کوبیدن گوشت مرغ به دلایل مختلفی مفید است:

  • به لطافت گوشت کمک می‌کند.
  • زمان پخت و پز را کاهش می‌دهد.
  • خطر پخت بیش از حد را به حداقل می‌رساند.
  • دستیابی به یک پخت یکنواخت را آسان‌تر می‌کند.

10. شما دمای پخت و پز را بررسی نمی‌کنید

10. شما دمای پخت و پز را بررسی نمی‌کنید

بیشتر دستورهای پخت برای خوراک‌ها، فقط زمان تقریبی آشپزی را به شما می‌گویند. باید بدانید که برای داشتن بهترین نتیجه ممکن، زمان مهم‌ترین عامل است. برای این که بدانید کی باید حرارت دادن خوراک خود را متوقف کنید، دماسنج گوشت تنها ابزاری است که می‌تواند به شما اطمینان واقعی از پخته شدن کامل گوشت بدهد. مرغ باید تا 165 درجه فارنهایت پخته شود. برای اطمینان، دماسنج گوشت را در ضخیم‌ترین قسمت بدون لمس استخوان وارد کنید. سعی کنید از پختن گوشت در بیشتر از این درجه حرارت خودداری نمایید؛ چرا که در انتها خوراک شما خشک خواهد شد.

اکنون که با 10 دلیل رایج خراب کردن خوراک مرغ آشنا شدید و به نکات و ترفندهای پختن گوشت مرغ مسلط هستید، می‌توانید از این به بعد وعده‌های غذایی آبدار و خوش‌طعم را تجربه کنید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: Eat This

بیشتر بخوانید: 13 ماده غذایی سالم که ما در دوران زندگی آنها را اشتباه مصرف کرده‌ایم

بیشتر بخوانید: هشت راهکار ساده برای از بین بردن بوهای نامطبوع آشپزخانه

امتیاز: 5.0 از 5 (3 رای)
Avatar

نوشته شده توسط

Yet the diggers & the wanderers In their hopes of extracting that very sliver Of flaccid meaning Every so often migrate...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.