دستور تهیه 5 مدل سس خوشمزه و ساده برای مرغ

سس‌ها جادو خوشمزه‌تر شدن غذاها هستند. چه برای سرو یک پروتئین ساده کبابی باشد یا یک سینی سبزیجات، یک سس مناسب می‌تواند خوشمزگی غذا شما را دو چندان کند. ما به شما نشان می‌دهیم که چگونه پنج سس فوق‌العاده ساده برای ترکیب با مرغ درست کنید. پس در ادامه مطلب همراه ما باشید.

5 مدل سس که ترکیب بی‌نظیری با مرغ هستند:

بهترین سس برای مرغ

سس عسل لیمو

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. 4 حبه سیر خرد شده را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا معطر شود. 1/2 فنجان آب لیموی تازه فشرده (از 4 لیمو درشت) و 1/2 فنجان عسل را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا سس یکدست و کمی غلیظ شود. سس را با 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه‌دار کنید و بگذارید کاملا خنک شود. (سس با سرد شدن کمی غلیظ می‌شود.)

سس ماست خردل عسلی

1 فنجان ماست یونانی پرچرب، 1/4 فنجان عسل و 1/4 فنجان خردل تند را در یک کاسه متوسط ​​بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. سس را با 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده مزه‌دار کنید.

سس سیر قارچ خامه‌ای

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه ​​روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. 225 گرم قارچ ورقه‌ای نازک را اضافه کنید و 8 تا 9 دقیقه تفت دهید تا قهوه‌ای شود. 4 حبه سیر خرد شده را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود. 2 فنجان خامه غلیظ اضافه کنید و اجازه دهید تا سس بجوشد و به اندازه کافی غلیظ شود. با 3/4 قاشق چایخوری نمک کوشر و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده سس را مزه‌دار کنید.

سس انبه تند

1 انبه متوسط ​​پوست کنده و خرد شده، آب 2 لیموترش متوسط ​​و 1 (360 گرم) بطری سس چیلی شیرین را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید تا یکدست شود. با 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده مزه‌دار کنید.

سس ماویونز و باربیکیو

1/2 فنجان سس مایونز را همراه با 1 قاشق غذاخوری خردل زرد، 1 قاشق غذاخوری خردل تند (دیژون)، 1 قاشق غذاخوری عسل و 2 قاشق غذاخوری سس باربیکیو مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در انتها می‌توانید کمی آبلیمو هم به آن اضافه کنید.

به دلخواه خودتان می‌توانید کمی ادویه به این سس اضافه کنید مانند نمک، فلفل، زردچوبه و حتی پودر پیاز که طعم آن را لذیذتر می‌کند. این سس را می‌توانید با مرغ کبابی، ناگت مرغ، سیب زمینی سرخ کرده یا حتی همبرگر سرو کنید.

نوش جان!

شما برای مزه‌دار کردن مرغ از چه سسی استفاده می‌کنید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

امتیاز: 5.0 از 5 (1 رای)
کمی صبر کنید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.