10 روش هوشمندانه برای مدیریت خرید مواد غذایی و جیبتان

گاهی اوقات لازم است که برای مدیریت خرید مواد غذایی و بوجه خود ترفندهایی را به کار ببرید. ما در دینو چند مورد از ترفندهای خرید هوشمندانه را زمانی که بودجه محدودی دارید و نمی‌خواهید خرج اضافه بکنید، با شما به اشتراک می‌گذاریم.

10 ترفند مدیریت خرید مواد غذایی:

کنترل بوجه

1. مواد غذایی را به صورت کامل بخرید

خرید محصولات به طور کامل

خرید محصولات مثل مرغ، میوه و سبزیجات به صورت کیلویی یا کامل بسیار مقرون به صرفه‌تر است. سعی کنید موادی مانند مرغ را به صورت کامل بخرید و از قسمت‌هایی که به کارتان نمی‌آید، به عنوان چاشنی استفاده کنید و یا در غذاهایی مانند سوپ بریزید.

2. مواد را به صورت تازه از بازار خریداری کنید

خرید مواد مورد نیازتان از بازار مقرون به صرفه و ازران‌تر از فروشگاه است و می‌توانید به صورت تازه و حتی فله‌ای آن‌ها را تهیه کنید.

3. هنگام خرید پیشخوان صندوق را نگاه کنید

خرید مواد غذایی

بهتر است هنگام حساب کردن اقلام خریداری شده، به پیشخوان نگاه کنید که اگر خطای محاسباتی اتفاق افتاد به آن آگاه باشید. خطاهای دستگاه اسکنر هر سال به حدود 2.5 میلیارد دلار می‌رسد و این مبلغ بسیار زیادی برای همه ماست. پس بهتر است هنگام حساب کردن به پیشخوان صندوق دقت کنید.

4. با خود سبد خرید حمل نکنید

کنترل بوجه

اگر می‌خواهید صورتحساب خرید خود را کم کنید، همراه داشتن یک سبد بزرگ در راهروهای فروشگاه، ایده بدی است. با این کار، ذهن ما گول می‌خورد و تمایل داریم که فضای خالی داخل سبد را پر کنیم! اگر سعی کنید هنگام خرید از سبد استفاده نکنید یا از سبد‌های کوچک استفاده کنید، می‌توانید از خرج کردن غیرعاقلانه و غیرضروری در امان باشید.

5. برای خریدن چیزهای گران بهتر است اول بخوابید!

اگر باید تصمیم بگیرید که چیز گران قیمتی را بخرید یا نه، و از این بابت تحت فشار هستید، بهتر است اول کمی به ذهن خود استراحت دهید. پزشکان خواب توصیه می‌کنند برای تصمیم گیری اینگونه مسائل ابتدا کمی بخوابیم، این کار ما را از خریدهای غیرضروری نجات می‌دهد و ذهن ما را دوباره شارژ می‌کند.

6. یک لیست بنویسید و فقط مواد درون لیست را بخرید

در فروشگاه‌ها تبلیغات زیادی وجود دارد که ما را از خرید‌های اصلیمان دور می‌کند و ممکن است به جای خرید شامپو، در نهایت بستنی، نوشابه و لوازم آرایش بخریم. نوشتن یک لیست از مواد ضروری و لازم، شما را از ولخرجی دور می‌کند، البته اگر به لیستتان پایبند باشید!

7. در خریدهای خود از پول نقد استفاده کنید

مدیریت خرید مواد غذایی

پرداخت‌های کارتی می‌توانند شما را به خرید بیشتر از آنچه نیاز دارید تشویق کنند. با پرداخت کارتی به صورت فیزیکی نمی‌توانید میزان هزینه‌های خود را ببینید و این توهم را در شما ایجاد می‌کند که قدرت خرج کردن نامحدودی دارید. از طرفی دیگر، پرداخت نقدی به شما کمک می‌کند تا هزینه‌های خود را عاقلانه بودجه بندی کنید.

8. مارک‌های فروشگاهی یا عمومی بخرید

مارک‌های فروشگاهی و عمومی بدون بسته‌بندی برندهای بزرگ ممکن است ارزان‌تر از نام‌های معروف و تجاری که در راهروها با تبلیغات بسیار چیده شده‌است، باشد. در واقع، محصولات این برندها 25 درصد کمتر از محصولات محبوب قیمت دارند و در مورد کیفیت تفاوت زیادی با هم ندارد. این فقط بسته‌بندی و تبلیغات گران قیمت است که آنها را متمایز می‌کند.

9. کالای با گرانتی بخرید

ضمانت‌های فروشگاه تضمین می‌کنند که اقلامی که می‌خواهید بخرید کیفیت بالایی دارند و قول می‌دهند که مطابق آنچه که تبلیغ می‌کنند، هستند. اگر با ایرادی مواجه شدید یا محصول اشتباهی را خریداری کرده‌اید، به دلیل ضمانت و سیاست‌های مرجوعی، این انتخاب را دارید که آن را برگردانید یا آن را با محصول جدیدی جایگزین کنید.

10. چاق‌ترین محصولات را انتخاب کنید

مدیریت خرید

همیشه میوه‌ها و سبزیجات سفت، چاق و با رنگ روشن را انتخاب کنید. محصولات چروکیده و بی‌رنگ معمولا کیفیت ندارند و ممکن است کپک زده باشند. محصولی که رنگ مناسبی دارد معمولا نور خورشید کافی داشته است و سبزیجات و میوه‌هایی که در مکان‌هایی با نور آفتاب کافی رشد می‌کنند، بزرگتر و با کیفیت‌تر هستند.

آیا شما از این ترفندها برا مدیریت خرید خود استفاده می‌کنید؟ تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

امتیاز: 5.0 از 5 (1 رای)
کمی صبر کنید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.