دروغ

15 عبارتی که نشان می‌دهد شما دروغ می‌گویید

راستشو بگید! دروغ گفتن در کسب‌وکار و زندگی و روابط شخصی شما مشکل ایجاد می‌کند. اما راست‌گو بودن هم به شما کمکی نمی‌کند اگر مردم شمارا یک فرد دروغ‌گو فرض کنند.  

چه چیزهایی نگیم تا دروغگو شناخته نشویم؟

برای اینکه این برچسب به شما زده نشود بهتر است که از گفتن جملات زیر اجتناب کنید.

1. دارم راستشو میگم

افراد دروغگو معمولاً تلاش می کنند تا با عباراتی مانند “راستشو میگم” یا “صادقانه بگم” شنوندگان خود را تشویق کنند تا آنها را باور کنند. ازین عبارات استفاده نکنید و مراقب کسانی هم که استفاده می کنند باشید.

2. باور کن

کسانی دروغ می گویند، عمدتاً اصرار می کنند که شما حرفشان را باور کنید. هرگز ازین عبارت استفاده نکنید.

3. تا جاییکه من میدونم

ممکن است که شما به خاطر ذکر دقیق اظهارات خود از این عبارت استفاده کنید، اما مخاطبین شما ممکن است اینگونه برداشت کنند که شما راه فراری برای اظهارات خود در صورت غلط بودن، گذاشته اید. همیشه به وضوح آنچه را که میدانید و باور دارید که صحیح است را اعلام کنید.

4. تا جاییکه یادم میاد

ازین عبارت استفاده کنید و منتظر باشید که مردم شما را دروغگو در نظر بگیرند. حافظه می تواند شما را به چالش بکشد، چیزی را بیان کنید که درست به خاطر میاورید. اگر از چیزی مطمئن نیستید، اصلا آن را عنوان نکنید.

5. موضوع اصلی اینه که…

اغلب کسانی که نمی خواهند مستقیماً دروغ بگویند، سعی در منحرف کردن بحث دارند. اگر در گفتگویی این حرکت را انجام دهید دروغگویی به نظر میایید که می خواهد بحث را عوض کند. اگر واقعاً قصد صحبت در مورد موضوع دیگری را دارید، ابتدا موضوع اولی را به سرانجام برسانید.

6. واقعیت اینه که…

بعضی از مردم زمانی از این جمله استفاده می کنند که قصد گفتن موضوعی را دارند که بیانش و حتی شنیدنش سخت است. اما مانند کلمه “صادقانه” ممکن است شنونده تصور کند که شما قصد فریب او را دارید.

7. اگر بخوام راستش رو بگم…

مانند عبارت “بذار باهات رو راست باشم” این عبارت هم تصوری در ذهن شنونده ایجاد می کند که تا اینجای کار هر چه شنیده بود، دروغ بود.

8. من هرگز این کارو نخواهم کرد

“تو اون پول رو دزدیدی؟” “من هرگز پولی که مال من نباشه را بر نمیدارم” صحبتی با قاطعیت، این پاسخی است که شما در رابطه با رفتارهای آینده تان میدهید، نه گذشته و این یک نشانه از دروغگویی است. ازین عبارت استفاده نکنید و به استفاده کنندگانش اعتماد نکنید.دروغ

9. تکرار کردن سوال

وقتی کسی از شما سوال میپرسد و شما در جواب سوال، آن را تکرار می کنید شاید فقط می خواهید ببنید که درست شنیده اید یا نه. اما ممکن است تصور شود که دارید برای خودتان زمان میخرید. اگر درست نشنیده اید، واضح این موضوع را اعلام کنید.

10. چی؟!

طرفداران سریال بیگ بنگ تئوری در جریانند که هر زمان لئونارد قصد دروغ گفتن داشته باشد با یک صدای لرزان می گوید “Wha-at?”. گفتن کلماتی مانند “چی؟” یا درخواست برای تکرار سوال پالس منفی ارسال می کند. ترجیحاً از این کار دوری کنید.

11. میشه واضح تر بگی؟

شما ممکن است واقعاً نیاز به جزئیات بیشتر داشته باشید، اما این عبارت مانند “چی” این باور را به مخاطب منتقل می کند که شما از پاسخ دادن ناتوانید.

12. جواب های یک کلمه‌ای

افرادی که دروغ می گویند اغلب پاسخ های خود را کوتاه می کنند تا از گیر افتادن در جزئیات موضوع جلوگیری کنند. پاسخ های کوتاه کوتاه شما را در نگاه دیگران دروغگو نشان میدهد.

13. استفاده نکردن از کلمه “من”

کسانی که دروغ می گویند اغلب سعی می کنند از فاعل قرار دادن خود در اظهاراتشان جلوگیری کنند و موضوعات را با سوم شخص بیان می کنند. مثلاً می گویند که “گلدان شکسته شده است” نه اینکه “من آن را شکاندم”. در جملاتتون از کلمه “من” استفاده کنید.

14. باور می‌کنی؟

افراد دروغگو اغلب این سوال را میپرسند. افرادی که حقیقت را می گویند معتقدند که حرفی که میزنند را دیگران باور می کنند. بنابراین نیازی نیست که از دیگران بپرسید شما را باور می کنند یا نه، مگر آنکه دلیل خوبی داشته باشید.

15. چطور می‌تونی به من شک کنی؟

دروغگوها اغلب زمانیکه که شما قصد تخریب آنها را داشته باشد، حالت تهاجمی دارند و عصبی عمل می‌کنند. اما برعکس افراد راستگو زمانی‌که از آنها اثباتی برای حرفشان بخواهید خشمگین نمی‌شوند. بنابراین اجازه ندهید که کسی با شک خود شما را ناراحت کند؛ این فقط کار را بدتر می کند.

امتیاز: 4.0 از 5 (8 رای)
کمی صبر کنید...

یک دیدگاه

  1. Avatar میلاد گفت:

    سلام ، سایت جدید مبارک
    در رابطه با این مطلب !
    بنده از تمامی کلمات بالا استفاده کردم
    ولی دروغ گو نیستم !
    منظورم از نظر دادنم ،
    اینه که
    انسان بی نهایت وسعت داره …
    پس قرار نیس با دو سه کلمه زندگی هر انسان با قضاوت مسخره دنبال شه …
    این جور مساعل باعث ایجاد تضاد بین ادما میشه ،
    ممکنه فردی بدون غرض با استفاده از کلمه های بالایی مطلب رو به مخاطب مقابلش برسونه !
    و مخاطب محترم طبق مطاله این مطلب !
    فرد مقابلشو دروغ گو خطاب میکنه …
    پس شد ایجاد تضاد …
    انسان وابسته به تک کلمه نیست عزیزان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.