6 میلیاردر دنیای تکنولوژی

6 میلیاردر دنیای تکنولوژی که در جریان گسترش ویروس کرونا ثروتمندتر شده‌اند

معمولا اگر بخواهیم درباره موفقیت مالی صحبت کنیم، افراد ثروتمند جهان را مثال می‌زنیم. کسانی که با تلاش‌های فراوانی توانسته‌اند از شرایط عادی به بهترین شکل رشد کنند و اسامی خود را در فهرست میلیاردرهای جهان وارد کنند. با دینو در ادامه 6 میلیاردر دنیای تکنولوژی که در جریان گسترش ویروس کرونا ثروتمندتر شده‌اند را بشناسید.

6 میلیاردر دنیای تکنولوژی

ایالات متحده آمریکا نیز مانند سایر کشورهای جهان در جریان اوج گسترش بیماری واگیر جهانی با رکود اقتصادی در بخش‌هایی مواجه شده است. با این حال، برخلاف همه این مشکلات، سهام بورس شرکت‌های متفاوتی در عرصه تکنولوژی از ابتدای سال تا کنون به شکل غیرقابل توقفی رشد کرده و بسیاری از بنیانگذاران و مدیرعاملان این شرکت‌ها را ثروتمندتر از همیشه کرده است. اکثر این افراد رهبران شرکت‌های بزرگ فناوری هستند که تجارت اصلی آن‌ها توسط بیماری همه‌گیر کرونا دچار مشکل نشده است. به عنوان ثروتمندترین مرد دنیا، دارایی مدیرعامل آمازون به لطف پیشرفت تجارت الکترونیکی در حین تعطیلی کشور، در شش ماهه نخست سال 2020، چیزی در حدود 70 میلیارد دلار افزایش یافته است.

6 میلیاردر دنیای تکنولوژی

در این میان که وحشت همه‌گیری جهانی ویروس کرونا باعث خانه‌نشینی جمعیت گسترده‌ای در سراسر کشورها شده، شاهد ثروتمندتر شدن هر چه بیشتر 6 میلیاردر دنیای تکنولوژی هستیم. با این افراد آشنا شوید.

1. «جف بزوس» (Jeff Bezos)
ثروت: بیش از 71 میلیارد دلار

آیا صحبت از یک اصل در دنیای اقتصاد است یا صرفا بحث خوش شانسی است؟ زمانی که همه‌گیری جهانی ویروسی ناشناخته رخ دهد، ثروتمندترین مرد جهان ثروتمندتر می‌شود. جالب است بدانید امسال سهام آمازون 64 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته و غول خرده فروشی و فناوری را با 1.5 میلیارد دلار افزایش سرمایه بی‌سابقه، ثروتمندتر از قبل کرده است. ارزش خالص سهام جف بزوس که ثروتش تقریبا به سهام آمازون گره خورده در حال حاضر 186 میلیارد دلار است. این میزان تقریبا دو برابر ارزش شرکت بیل گیتس به عنوان رقیب او است.

2. «ایلان ماسک» (Elon Musk)
ثروت: بیش از 44 میلیارد دلار

سرمایه گذاران سرسخت تسلا از ابتدای سال جدید تا به امروز حدود 300 درصد ارزش سهام این شرکت سازنده خودروهای الکتریکی را افزایش داده‌اند. همچنین ایلان ماسک به عنوان مالک حدود 20 درصد از سهام شرکت، در فهرست 10 میلیاردر برتر جهان در یک شب قرار گرفته است. این افزایش عجیب ارزش سهام ماسک باعث دسترسی او به حجم عظیمی از ثروت شده که در 10 سال آینده 56 میلیارد دلار ارزش خواهد داشت.

3. «مک کنزی بزوس» (MacKenzie Bezos)
ثروت: بیش از 25 میلیارد دلار

رونق سهام آمازون نه تنها میزان قابل توجهی از سهام نقدی را به جیب مدیرعامل خود افزود، بلکه همسر سابق او مک کنزی بزوس را به ثروتمندترین زن جهان تبدیل کرد. هنگامی که این زوج در آوریل گذشته ماجرای طلاق خود را حل و فصل کردند، مک کنزی با یک چهارم از مالکیت مشترک خود از سهام آمازون، از همسرش جدا شد که معادل سهمی به ارزش 36 میلیارد دلار در آن زمان بود. اگر چه او بخش کوچکی از این سهام را نقد کرده است؛ اما، مقدار باقیمانده اکنون 62 میلیارد دلار ارزش دارد. مک کنزی بزوس همچنین برای اهدای بخش اعظمی از ثروتش در جهت انجام فعالیت‌های بشردوستانه، قراردادی با Giving Pledge امضا کرده است. این مجموعه، ابتکاری از «وارن بافت» (Warren Buffett)، «بیل گیتس» (Bill and) و «ملیندا گیتس» (Melinda Gates) است تا ثروتمندان جهان را به انجام فعالیت‌های بشردوستانه تشویق کنند.

4. «استیو بالمر» (Steve Ballmer)
ثروت: بیش از 17 میلیارد دلار

بالمر مدیرعامل سابق مایکروسافت و بزرگ‌ترین سهامدار این شرکت است. او از پایان سال 2019 تا امروز حدود 300 میلیون سهم از سهام مایکروسافت را در اختیار داشته که ارزش آن در سال جدید، 17 میلیارد دلار بیشتر شده است. این میزان به دلیل رونق کسب و کار پیام رسان‌ها‌ در فضای ابری بوده که باعث افزایش 20 درصدی سهام مایکروسافت گردیده.

5. «موکش امبانی» (Mukesh Ambani)
ثروت: بیش از 15 میلیارد دلار

میلیاردر بخش انرژی و مخابرات هند، ثروتمندترین فرد آسیا است. او تا همین اواخر که Reliance Industries روابط تجاری خود را با غول‌های فناوری ایالات متحده عمیق‌تر کرد، مورد توجه رسانه‌های آمریکایی نبود. هفته گذشته، Jio Platforms به عنوان شرکت فرعی مخابراتی Reliance با 4.5 میلیون دلار معامله با شرکت مادر گوگل به نام Alphabet توافق کرد تا تلفن‌های ارزان قیمت را برای مصرف کنندگان هندی توسعه دهد.

6. «مارک زاکربرگ» (Mark Zuckerberg)
بیش از 13.4 میلیارد دلار

از واکنش‌های گسترده مدنی گرفته تا خروج اسپانسرها همگی برای مدتی فیس بوک را با کوهی از چالش‌ها روبرو کرده‌اند. با این وجود به طرز معجزه‌آسایی، هیچ کدام از این مشکلات مانع رشد غول رسانه‌های اجتماعی نشده و از ابتدای امسال تا امروز سهام فیس بوک 10 درصد افزایش یافته است. اگر چه این سود به میزانی که برخی از همسالان عرصه فناوری رشد کرده‌اند عجیب نیست؛ اما، برای این که زاکربرگ را بیش از 13 میلیارد دلار ثروتمندتر از قبل کند کافی است.

شما درباره این 6 میلیاردر دنیای تکنولوژی چه نظری دارید؟ آیا تلاش آن‌ها برای رشد و موفقیت در عرصه جهان می‌تواند الگویی برای تازه‌واردان این حوزه تخصصی باشد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: Observer

بیشتر بخوانید: میلیاردرهای بازنده: ثروتمندانی که تمام دارایی‌های خود را به یک باره از دست دادند

بیشتر بخوانید: 6 عادت ثروتمندترین‌های جهان: راه رسیدن به بزرگ‌ترین موفقیت مالی چیست

امتیاز: 5.0 از 5 (1 رای)
کمی صبر کنید...
Avatar

نوشته شده توسط

Yet the diggers & the wanderers In their hopes of extracting that very sliver Of flaccid meaning Every so often migrate...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.