زندگی بتهوون

حقایق جذاب درباره زندگی بتهوون، نابغه‌ی موسیقی کلاسیک در تاریخ

بتهوون، نامی است که در دنیای موسیقی به یکی از بزرگترین نابغه‌ها و نوازندگان پیانو در تاریخ معروف است. زندگی بتهوون پر از حقایق جذاب و الهام‌بخش بوده که ما را به تعجب و تحسین وامی‌دارد. در این مقاله، به بررسی برخی از حقایق زندگی بتهوون، از وقوع کور شدنش تا خلق شاهکارهای موسیقی و جزییات دیگر خواهیم پرداخت. با مازستا همراه باشید.

حقایق زندگی بتهوون

بتهوون، یکی از بزرگترین نوازندگان و آهنگسازان تاریخ موسیقی است. او با آثار بی‌نظیرش، تأثیر فراوانی بر جهان موسیقی گذاشته است. هر چند زندگی بتهوون به طور گسترده مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است، اما هنوز برخی از حقایق جذاب و الهام‌بخش از زندگی او ممکن است برای بسیاری از مخاطبان ناشناخته باشد.

تجربه ناتمام نوازندگی پیانو

حقیقتی دیگر از زندگی بتهوون، تجربه ناتمام در نوازندگی پیانو است. به دلیل کور شدن، او قادر به دیدن نت‌ها و ورقه‌های موسیقی نبود. اما این مشکل او را از ادامه نوازندگی پیانو باز نگه نداشت. بتهوون به طرق خلاقانه‌ای از جمله خواندن نت‌ها به صورت لفظی و گرفتن ایده‌های موسیقیایی از دیگر نوازندگان، امکان اجرای آثار بزرگی را بدست آورد.

بتهوون نزد موتزارت و فرانتس جوزف هایدن درس خواند

پس از اینکه بتهوون در اوایل 20 سالگی به وین نقل مکان کرد، شروع به درس خواندن با هایدن کرد که پدر سمفونی نامیده می‌شود. هایدن همچنین به موتزارت، یکی از هنرمندان محبوب بتهوون، آموزش داد. از سوی دیگر گفته می‌شود که او همچنین در اولین سفر خود به وین در سن 17 سالگی، برای موتزارت اجرا کرد. موتزارت، که در آن زمان بزرگترین آهنگساز وین بود و عموماً تحت تأثیر سایر نوازندگان قرار نمی‌گرفت زیرا در موسیقی بسیار جلوتر از همتایان خود بود.

بتهوون در طول زندگی خود بیمار بود

بتهوون که در دورانی بدون طب مدرن به دنیا آمد، از ناشنوایی، کولیت، روماتیسم، تب روماتیسمی، تیفوس، اختلالات پوستی، آبسه، انواع عفونت‌ها، چشم، التهاب عروق، یرقان، هپاتیت مزمن و سیروز کبدی رنج می‌برد. در نهایت او در اثر بیماری در سن ۵۶ سالگی درگذشت.

هزاران نفر در مراسم تدفین بتهوون حضور یافتند

آهنگسازان، نمایشنامه نویسان، شاعران و شهروندان برجسته وین در گورستان Währing شهر در مراسم خاکسپاری بتهوون شرکت کردند.

از دست دادن شنوایی

بتهوون در سن 26 سالگی شروع به از دست دادن شنوایی خود کرد و در دهه آخر عمرش کاملاً شنوایی خود را از دست داد. اگرچه تئوری های زیادی در مورد اینکه چرا بتهوون شنوایی خود را از دست داد وجود دارد، اما واقعاً نمی‌دانیم چه چیزی باعث آن شده است.

زندگی بتهوون

بتهوون در ریاضیات بد بود

بتهوون در سن 11 سالگی مدرسه را ترک کرد تا در هزینه‌های زندگی به خانواده کمک کند و هرگز یاد نگرفت که چگونه ضرب یا تقسیم انجام دهد. گفته می‌شود که او تا آخرین روز زندگی‌اش، اگر مجبور بود مثلاً 60 را در 52 ضرب کند، 60 را 52 بار با هم جمع می‌کرد.

حرکات تئاتری در زمان نواختن

بتهوون معروف بود که در طی نواختن، حرکات تئاتری و قدرتمندی انجام داده است. او به صورت شدید و پرشور نوازندگی می‌کرد و در برخی موارد، نیز از روی صندلی به بالا و پایین می‌پرید. این سبک نوازندگی منحصربه‌فرد و پرانرژی بتهوون، او را به یک نابغه موسیقی تبدیل کرد.

انقلابی در موسیقی کلاسیک

بتهوون با آثار خود، انقلابی در موسیقی کلاسیک به وجود آورد. او با قدرت بیان عواطف و تجربه‌های شخصی در آثارش، سبکی جدید را خلق کرد. موسیقی‌های او از ابتدا تا انتها، پر از احساسات عمیق و ارتباط عاطفی با مخاطب است. این نوع بیان موسیقی، نه تنها از سوی هواداران بتهوون تحسین شد، بلکه تأثیر بزرگی بر نوازندگان بعدی و نیز تاریخ موسیقی گذاشت.

عشق به طبیعت

بتهوون یک علاقه قوی به طبیعت داشت. او از زمان خود را در محیط‌های طبیعی سپری می‌کرد. عشق و ارتباط بتهوون با طبیعت، احساس شگفتی و الهام بخشی در آثار وی ایجاد کرده است. بسیاری از ملودی‌ها و تنظیمات موسیقی‌اش، الهام گرفته از زیبایی‌های طبیعت بوده و این عشق به طبیعت در اثرگذاری بر قوانین کلاسیک موسیقی به چالش کشیده شد.

بیشتر بخوانید: 10 مورد از مشهورترین هنرمندان رنسانس و شاهکارهای آنها
بیشتر بخوانید: معرفی بهترین موسیقی‌های کلاسیک جهان که حتماً باید گوشی دهید
بیشتر بخوانید: طبق تحقیقات، نواختن یک ساز موسیقی می‌تواند به سلامت مغز کمک کند

امتیاز: 5.0 از 5 (1 رای)
کمی صبر کنید...
Avatar

نوشته شده توسط

ایمیل: majdi.mahta@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.