طرز تهیه خوراک کاری لوبیا سفید، غذایی خوشمزه و گیاهی (1 تابه، 25 دقیقه)

خوراک کاری لوبیا سفید یک نسخه بدون گوشت از کاری محبوب دابا چیکین هند شمالی است. این غذای خوش طعم در کمتر از نیم ساعت در یک تابه آماده می‌شود! در صورتی که گیاه‌خوار یا وگان نیستید در این دستورالعمل از مرغ و خامه لبنی می‌توانید استفاده کنید.

کاری لوبیا با مرغ

در غذاهای شمال هند، تعداد زیادی از این رستوران‌های کوچک کنار جاده (به نام دابا) وجود دارد که غذاهای گوشتی به نام کاری مرغ دابا یا ماسالا مرغ دابا و غیره سرو می‌کنند. دابا از کلمه dabba گرفته شده است که به “جعبه غذا” ترجمه می‌شود.

این سبک از غذاهای هندی با وعده‌های غذایی سریع برای کامیون داران در مسیرشان آغاز شد اما اکنون برای هرکسی که از کنار یکی از این دکه‌های کوچک کنار جاده عبور می‌کند، توقفی ضروری است. غذای روستایی، محلی و با تمام آن ادویه‌ها و سس‌های شگفت انگیز قطعا شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

طرز تهیه خوراک کاری لوبیا سفید وگان:

زمان آماده سازی:

10 دقیقه

زمان پخت:

15 دقیقه

زمان کل:

25 دقیقه

 کالری: 287 کیلو کالری

مواد لازم:

  • 2 قاشق چایخوری روغن
  • ½ قاشق چایخوری زیره
  • 2 عدد برگ بو
  • 1 عدد چوب دارچین
  • ½ فنجان (240 گرم) پیاز قرمز خرد شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز کشمیری یا از پاپریکا استفاده کنید
  • 1 قاشق چای خوری گارام ماسالا (یا مخلوطی از ½ قاشق چای خوری گشنیز آسیاب شده، زیره آسیاب شده، هل، دارچین، فلفل سیاه)
  • ½ قاشق چایخوری برگ خشک شنبلیله
  • 2 قاشق غذاخوری رب سیر زنجبیل، یا 4 حبه سیر خرد شده به همراه یک زنجبیل 1 سانتی‌متری خورد شده
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ¼ فنجان (59.15 میلی لیتر) ماست غیر لبنی یا از خامه غیر لبنی یا ماست یونانی درصورتی که وگان نیستید
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان (236.59 میلی لیتر) آب یا آب سبزیجات
  • 1.5 فنجان لوبیا پخته شده یا عدس پخته یا توفوی ترد
  • ¼ فنجان (39 گرم) اسفناج
  • فلفل قرمز، گشنیز و خامه غیر لبنی برای تزیین

دستورالعمل:

  1. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و روغن را اضافه کنید. پس از داغ شدن روغن، زیره را اضافه کنید و تفت دهید تا زیره‌ها به میزان قابل توجهی تیره و معطر شوند. این بسته به تابه و اجاق گاز شما بین 1 تا 3 دقیقه طول می‌کشد.
  2. برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. سپس پیاز و نمک را اضافه کنید و بین 5 تا 8 دقیقه تفت دهید تا پیاز طلایی شود. برای کمک به پخت بهتر پیاز کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. تمام ادویه‌های باقیمانده را با هم مخلوط کرده و یک دقیقه در همان تابه تفت دهید.
  4. رب سیر زنجبیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس رب گوجه فرنگی و ماست غیر لبنی را اضافه کنید و تفت دهید. در این حین، آب و نمک را اضافه کنید تا بجوشد سپس لوبیا سفید و اسفناج را با آن اضافه کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد 3 تا 5 دقیقه بجوشانید، سپس مزه کنید و نمک و طعم آن را بچشید.
  5. با تکه‌های فلفل قرمز، گشنیز و کمی ماست غیر لبنی یا سایر کرم‌های گیاهی دلخواه این غذای آسان و خوشمزه را تزیین کنید. شما می‌توانید این غذا را با برنج، نان و حتی پاستا سرو کنید.

نکات:

  • هنگام تفت دادن ادویه جات، مرتب هم بزنید تا نسوزند. دانه‌های زیره زمانی آماده هستند که به میزان قابل توجهی تیره شده و شروع به معطر شدن کنند.
  • پیاز را خامه‌ای و قهوه‌ای کنید تا طعم غذا را فوق‌العاده کند.
  • شما می‌توانید این غذا را همراه با برنج، نان و پاستا میل کنید. نوش جان!

نظرات خود را در مورد خوراک کاری لوبیا سفید با ما به اشتراک بگذارید.

امتیاز: 5.0 از 5 (1 رای)
کمی صبر کنید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.