بهترین و بدترین ماهی‌ از نظر یکی از معروف‌ترین سرآشپزان غذاهای دریایی

اگر ماهی به درستی تهیه و پخته شود، یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین وعده‌های غذایی است. اما چگونه متوجه شویم که کدام نوع ماهی بهترین گزینه برای خریدن است؟ و مهم‌تر از همه، چگونه می‌فهمید که ماهی واقعاً تازه است؟ داگلاس مک‌میلان، سرآشپز و رستوران‌دار با بیش از ۳۶ سال تجربه در صنعت رستوران، جواب این سوال را به شما می‌دهد.

داگلاس مک‌میلان و همسرش شانون در حال حاضر مالک رستوران Ada’s Fish House در پیزمو بیچ، کالیفرنیا هستند. آنها همچنین مالک Vista Steak and Seafood هستند که در سال ۲۰۲۱ افتتاح کردند و همچنین رستوران خانوادگی Rosa’s Italian Restaurant که هر دو در پیزمو بیچ قرار دارد.

با بهترین و بدترین ماهی‌های پیشنهادی سرآشپزان معروف آشنا شوید:

بهترین ماهی

بهترین: هالیبوت

هالیبوت یک ماهی ستاره است، این ماهی ملایم است و پختن آن سخت نیست. به توصیه سرآشپز این ماهی با لیمو و ادویه پخته‌شده بسیار خوشمزه است. یا می‌توانید از گوجه‌فرنگی و ریحان استفاده کنید.

یکی از دلایلی محبوبیت هالیبوت، محتوای چربی آن است که باعث می‌شود اگر آن را بیش از حد طولانی بپزید، همچنان خوشمزه باشد. “هر چه آب سردتر باشد، چربی ماهی بالاتر است.” این ماهی برای کودکان یا هر کسی که تجربه زیادی در خوردن غذاهای دریایی ندارد، مناسب است.

در زمان خرید هالیبوت یا هر ماهی دیگر، به بینی خود اعتماد کنید. اگر بوی “ناخوشایندی” می‌دهد یا بویی شبیه به سرکه دارد، نباید آن را بخرید.

بهترین غذا

بدترین: تیلاپیا

کسانی هستند که از تیلاپیا تعریف می‌کنند، اما با وجود بسیاری از ماهی‌هایی که می‌توان انتخاب کرد، سرآشپز داگلاس مک‌میلان پیشنهاد می‌کند نسبت به این ماهی مراقب باشید. تیلاپیا یک ماهی نسبتاً ارزان است که در بیش از 135 کشور در سراسر جهان پرورش داده می‌شود، چین بزرگ‌ترین تولیدکننده آن است. بسیاری از افراد نگران روش‌های پرورش در برخی کشورها هستند که در آنها قوانین کمتری در مورد چگونگی پرورش ماهی و آنچه می‌خورند وجود دارد. مک‌میلان می‌گوید: ” این ماهی طعم قوی ندارد و من به جایی که از آن آمده است اعتماد نمی‌کنم.”

اسیدهای چرب امگا-6 زیادی با همه چیز از آرتروز تا بیماری قلبی مرتبط است و تیلاپیای وارداتی دارای سطح بالایی از آن است.

خوشمزه ترین ماهی

بهترین: شمشیر ماهی یا اره ماهی

آیا کسی را می‌شناسید که مطمئن نباشد که ماهی دوست دارد؟ کسی که می‌گوید ترجیح می‌دهد استیک یا همبرگر بخورد؟ تنها یک راه برای قانع کردن این فرد وجود دارد و آن سرو یک غذای دریایی عالی است. اگر به دنبال ماهی‌ای هستید که همه از خوردن آن راضی باشند، سرآشپز داگلاس مک‌میلان شمشیر ماهی را توصیه می‌کند. “من اسم آن را ماهی استیک گذاشتم.” او می‌گوید: “دوست دارم آن را مانند استیک کباب کنم. آن را مستقیم روی گریل بپزید.”

محکم و گوشتی مانند این می‌توانند در برابر حرارت مقاومت کنند. در نتیجه گریل بهترین راه سرو آن است. این ماهی همچنین در ترکیب با فلفل قرمز، گوجه‌فرنگی، پیاز و گشنیز، همراه با طعم شیرین انبه آبدار ترکیب فوق‌العاده‌ای است.

بدترین ماهی

بدترین: گربه ماهی وارداتی

در مارچ 2024، وزارت کشاورزی ایالات متحده هشدار سلامت عمومی را برای گربه ماهی‌های وارداتی که واجد شرایط ورود به ایالات متحده نبودند، صادر کرد. این ماهی که به طور غیرقانونی از چین وارد شده بود، برای مصرف انسان نامناسب اعلام شد. اگر می‌خواهید این ماهی را امتحان کنید نوع وارداتی آن را نخرید و به جای آن از نوع پرورشی استفاده کنید.

غذای لذیذ

بهترین: سی باس شیلی

ماهی باس شیلی واقعا برای شیلی نیست، اگرچه شیلیایی‌ها آن را به ایالات متحده معرفی کردند. این یکی از غذاهای مورد علاقه سرآشپز داگلاس مک میلان است زیرا نه تنها پر از طعم و مزه است، بلکه پختن آن بسیار آسان است. این ماهی را به صورت پخته و کبابی می‌توانید میل کنی و جای نگرانی برای خشک شدن آن ندارید. ماهی باس شیلی همه کاره و خوشمزه است. حتی می توانید آن را در سرخ کن بپزید.

این ماهی چربی زیادی دارد و به دلیل روغن زیاد ماهی، بافت کره‌ای دارد. حتی بعد از پختن هم مرطوب می‌ماند.

خاویار غیر قانونی

بدترین: خاویار وحشی

تجارت خاویار سیاه در آمریکا به دلیل صید بی‌رویه و رعایت نکردن نکات بهداشتی محدود است. خاویار را از ماهیان خاویاری پرورش یافته در مزرعه پرورش ماهی بخرید. این ماهی‌ها به‌طور پایدار پرورش می‌یابند، و می‌توانید استانداردهای سلامت و تجارت قانونی را رعایت می‌کنند.

می‌توانید خاویار را به روش‌های نه‌چندان سنتی اما خوشمزه‌ بخورید مانند ریختن آن در نان شیرینی، روی چیپس سیب‌زمینی یا حتی ساندویچ پنیر کبابی و تاکو.

سالمون صورتی

بهترین: ماهی قزل آلا

مرکز بهداشت ماهی قزل آلا را یکی از سالم‌ترین انواع ماهی‌ها برای خوردن نامیده‌ است و طعم رضایت‌بخش آن، آن را به گزینه‌ای عالی تبدیل می‌کند. گوجه گیلاسی، فیله ماهی قزل آلا و شوید را با هم ترکیب کنید تا یک ماهی قزل آلا بسیار خوشمزه داشته باشید.

اگر برای پختن آن عجله دارید، برش‌های لیمو را روی آن بگذارید و بپزید. پانزده دقیقه بعد، شام آماده است. حتی می‌توانید تاکوی ماهی قزل آلا درست کنید و روی آن را با سالسا آناناس یا انبه پر کنید.

مارماهی

بدترین: مارماهی آمریکایی

مارماهی‌های آمریکایی، که به نام آنگویلا روستراتا نیز شناخته می‌شوند، هرچیزی می‌خورند از جمله حشرات، کرم‌ها و قورباغه‌ها. با این حال، مارماهی یک گوشت محبوب برای درست کردن غذاهایی مانند سوشی است.

در گذشته، مارماهی ترشی، دودی و پخته شده بسیار رایج بود و انتخاب‌های بسیار محبوب‌تری نسبت به امروز بودند. با این حال، ذائقه افراد به مرور تغییر کرده است و افراد کمتری مارماهی مصرف می‌خورند.

برخی از افراد با ظاهر لغزنده مارماهی اشتها خود را از دست می‌دهند، اما به این دلیل بسیاری مخالف سرو یا خوردن این مارماهی نیستند. از دهه 1980 تا 2021، برداشت مارماهی از 1 میلیون 632 کیلوگرم در سال به 193 هزار کیلوگرم کاهش پیدا کرد. در سال 2014، مارماهی آمریکایی در فهرست قرمز اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت به وضعیت “در خطر انقراض” رسید.

گوشت کوسه

بهترین: کوسه

ممکن است عجیب به نظر برسد اما کوسه یکی از ماهی‌های خوش طعم و لذیذ برای بسیاری از افراد است.

برای پختن کوسه، می‌توانید استیک‌های گوشتی آن را در سس سویا، لیمو و زنجبیل قرار دهید و سپس آب‌پز کنید و با برنج سرو کنید. همچنین می‌توانید کوسه را سرخ کنید یا کبابی کنید. فقط مطمئن شوید که از رطوبت زیادی استفاده می‌کنید زیرا این ماهی کمترین میزان چربی را در بین ماهی‌های این لیست دارد.

امتیاز: 5.0 از 5 (1 رای)
کمی صبر کنید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.