آشپزی با دینو: طرز تهیه براونی بدون آرد خوشمزه و ساده فقط با سه ماده غذایی
این دستور براونی بدون آرد فوقالعاده نرم و شکلاتی است که با موز، کره بادامزمینی و پودر کاکائو تهیه میشوند و همچنین وگان، بدون قند و بدون گلوتن است!
چرا این براونیهای موزی اینقدر سالم هستند؟
این دستور پخت براونی نه تنها خوشمزه است، بلکه بسیار سالم نیز هست. اولاً، این براونی بدون قند، بدون تخممرغ و بدون لبنیات است. علاوه بر این، این براونیهای وگان بدون آرد و بدون گلوتن هستند و در تهیه آن از آرد استفاده نشده است.
از طرف دیگر، این براونی موزی سرشار از ویتامین و مواد معدنی است. پتاسیم و ویتامین B6 از موز، منیزیم و ویتامین E از کره بادامزمینی و پلیفنولها از پودر کاکائو.
مواد لازم برای براونی بدون آرد:
این دستور پخت فقط به سه ماده ساده نیاز دارد:
موز: سه موز رسیده متوسط. موزهایی با پوست دارای لکههای تیره یا موزهای قهوهای پیدا کنید. هرچه رسیدهتر، بهتر.
کره بادامزمینی: کره بادامزمینی کرمی بهتر است بدون قند، روغن یا نمک اضافه باشد.
پودر کاکائو: برای این براونی از پودر کاکائوی طبیعی بدون قند اضافه استفاده کنید.
شما به دلخواه میتوانید چیپس شکلات، گردو یا یک ذره نمک به دلخواه خود به این دستور اضافه کنید.
چگونه براونی موزی بدون آرد درست کنیم:
درست کردن این براونی بسیار آسان است. این دستور آنقدر سریع در یک کاسه آماده میشود که حتی متوجه نمیشوید که چگونه درستش کردید!
1. در یک کاسه بزرگ، 3 موز رسیده را له کنید. وقتی کاملاً له شدند، کره بادامزمینی را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. پودر کاکائو را الک کرده و مخلوط کنید، سپس آن را به قالب براونی که با کاغذ روغنی پوشیده شده اضافه کنید.
2. براونیها را به مدت 22 تا 30 دقیقه در فر داغ بپزید و بگذارید کاملاً در دمای اتاق خنک شود، سپس برش بزنید.
چگونه براونی موزی را نگهداری کنیم؟
پس از پخت، اجازه دهید براونیها در دمای اتاق خنک شوند. سپس آنها را در یک ظرف دربسته نگهداری کرده و تا 3 روز میتوانید آنها را در دمای اتاق نگه دارید. همچنین میتوانید آنها را تا 5 روز در یخچال بگذارید.
برای نگهداری طولانیتر، این براونیهای خوشمزه بدون آرد را در ظرف دربسته یا کیسه فریزر تا 3 ماه میتوانید فریز کنید. قبل از سرو آنها را چند دقیقه در فر گرم کنید.
نکاتی برای درست کردن براونی بدون آرد:
– از موزهای کاملاً رسیده استفاده کنید. هرچه رسیدهتر باشند، نتیجه بهتر خواهد بود.
– موزها را کاملاً له کنید تا یک مخلوط یکدست به دست بیاید.
– از کره بادامزمینی کرمی استفاده کنید. این نوع بهتر با مواد ترکیب میشود.
– قبل از اضافه کردن پودر کاکائو، موز له شده و کره بادامزمینی را به خوبی هم بزنید.
– براونیها را بیش از حد نپزید، آنها هنگام خنک شدن سفتتر میشوند.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.