آشپزی با دینو: دستور پخت ماهی قزل آلا مزه دار شده و خوشمزه
فصل بهار میل ما را به خوردن غذاهای تازه و سبکتر بیشتر میکند. این دستور تهیه ماهی قزل آلا مزه دار شده بسیار آسان و خوشمزه است و به شما پیشنهاد میکنیم حتما آن را امتحان کنید و در کنار برنج یا نان نوش جان کنید. شما میتوانید برای دورچین این غذا از سیب زمینی پخته شده و لوبیا سبز استفاده کنید.
مواد لازم برای قزل آلا مزه دار شده:
- 1 عدد فیله سالمون کامل با پوست
- 2 فنجان مینی سیب زمینی که از وسط نصف شده است
- 2 فنجان لوبیا سبز
- روغن زیتون 3-4 قاشق غذاخوری
- 1/4 فنجان عسل
- 1/4 فنجان سس خردل
- 1 قاشق غذاخوری سیر، خرد شده
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل، خرد شده
- 1 عدد فلفل قرمز خرد شده
- 1 قاشق چایخوری آویشن تازه، خرد شده
- آب لیمو تازه
- جعفری خرد شده
- نمک و فلفل
طرز تهیه ماهی قزل آلا مزه دار شده :
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت 200 ) درجه سانتی گراد ) گرم کنید.
2. فیله ماهی قزل آلا، مینی سیب زمینی و لوبیا سبز را روی سینی فر گذاشته سپس روغن زیتون و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
3. در یک کاسه کوچک، عسل، خردل، سیر، زنجبیل، فلفل قرمز و آویشن را با هم ترکیب کنید. خوب مخلوط کنید.
4. مقداری از مخلوط را نگه دارید و مقداری را روی ماهی قزل آلا بریزید و به طور مساوی با چنگال یا قاشق پخش کنید تا سس به طور کامل روی ماهی را بپوشاند.
5. به مدت 20-25 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
6. بعد از این زمان آن را از فر خارج کنید و باقی مانده سس را روی فیله ماهی بریزید.
7. دوباره فیله را درون فر بگذارید و به مدت 3-5 دقیقه با حرارت زیاد بپزید تا روی ماهی طلایی شود.
8. وقتی ماهی کاملا پخته شد آن را از فر بیرون بیاورید و روی آن را آب لیمو تازه و جعفری تازه بریزید. نوش جانتان.
شما ماهی را با چه چیزی مزه دار میکنید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.