خلاقیت بالا در افراد شلخته

دانشمندان سرانجام وجود خلاقیت بالا در افراد شلخته را اثبات کردند!

دانشمندان سرانجام توانستند اثبات کنند که شلختگی باعث می‌شود تا خلاقیت افراد رشد کند و ذهن آن‌ها بیشتر از انسان‌های منظم متمرکز شود. برای دانستن دلایل وجود خلاقیت بالا در افراد شلخته در ادامه با دینو همراهی نمایید.

 خلاقیت بالا در افراد شلخته

وجود خلاقیت بالا در افراد شلخته

جالب است بدانید که اثبات شده افراد شلخته نسبت به دیگران از هوش بالاتری برخوردار هستند و همچنین آن‌ها در رویارویی با مسائل مختلف، خلاق‌تر و انعطاف‌پذیرتر عمل‌می‌کنند. بر اساس مقاله‌ای که توسط دانشمندان دانشگاه مینه سوتا از نتایج مطالعات منتشر شده است، علم در نهایت توانسته وجود خلاقیت بالا در افراد شلخته را به اثبات برساند. طی این مطالعات مشخص شده که افراد در محیط نامنظم، به نتایج بهتری می‌رسند و قادر به خلق ایده‌های جدید هستند. یکی از مهم‌ترین دلایل آن عدم حساسیت‌های ناشی از وسواس فکری ایجاد شده در طولانی مدت است. شما همیشه نمی‌توانید منظم باشید و اگر دائما به این موضوع بپردازید، به این معنی است که بخش عمده کارهای روزانه شما به یک عادت اجباری تبدیل شده و در نهایت باعث ایجاد محدودیت‌هایی در افکار شما می‌شود. در واقع شما به دور خلاقیت خود یک حصار فکری می‌کشید و آن را نسبت به نظم محیط شرطی می‌کنید.

ویژگی افراد منظم و شلخته

افراد منظم با توجه به نظم خاصی که همیشه نسبت به اجزای محیط اطرافشان به کار می‌برند، معمولا زمان کمتری برای پیدا کردن مواردی که می‌خواهند، صرف می‌کنند. با این وجود این‌ها کسانی هستند که به دلیل عادت ایجاد شده در سبک زندگی روزمره‌شان، قدرت پذیرش تغییر و اتفاقات خارج از چهارچوب‌ها را کمتر از افراد شلخته دارند. با توجه به این که اصل زندگی بر اتفاقات جدید و غیرقابل پیش‌بینی استوار است، بی‌نظمی تکرار خواهد شد و این افراد را دچار تنش و اضطراب خواهد کرد.

در مقابل افراد شلخته، به ظاهر از داشته‌های خود بی‌خبرند؛ اما طبق نظم خاص درون ذهنشان، دقیقا می‌دانند جای هر چیزی کجاست. ذهن این گونه افراد از روزمرگی‌های عادی فاصله گرفته و بدین ترتیب می‌توانند خارج از چهارچوب عمومی مطالب فکر کرده و خلاقیت بیشتری از خود بروز دهند. ایده‌های ناب عموما مربوط به ذهن‌های شلخته است! با این حال تمیزی و نظافت نیز مانند هر ویژگی دیگری، نیازمند رعایت تعادل می‌باشد تا به فرد از لحاظ روانی آسیبی وارد نشود. شاید شما نیز بعد از مطالعه این مطلب تصمیم بگیرید کمتر از قبل به منظم کردن وسایل پرداخته و خلاقیت خود را گسترش دهید؛ اما، همیشه توجه کنید که تعادل را رعایت نمایید.

شما جزو کدام یک از این افراد هستید؟ به نظر شما چنین ارتباطی می‌تواند به طور 100 درصد صحیح باشد؟ شاید هم صرفا توجیهی برای عدم پرداختن به نظم در زندگی است. دیدگا‌های خود را درباره وجود خلاقیت بالا در افراد شلخته با ما و همراهان همیشگی دینو به اشتراک بگذارید.

منبع: Womr

بیشتر بخوانید: 4 شغل مناسب اختلال حواس‌پرتی برای افرادی که تمرکز کردن برایشان دشوار است

بیشتر بخوانید: 13 تمرین مغزی که به حفظ شفافیت ذهنی شما کمک می‌کنند را بشناسید

امتیاز: 4.0 از 5 (4 رای)
کمی صبر کنید...
Avatar

نوشته شده توسط

Yet the diggers & the wanderers In their hopes of extracting that very sliver Of flaccid meaning Every so often migrate...

۷ دیدگاه

  1. Avatar Hezha shams گفت:

    _بسیار عالی بود…
    من از منظم بودن میز و اتاق و کتابخانه ام رنج میبرم…
    اما در زمانی که اتاق و کتابخانه و میز کارم شلخته است ؛ بسیار لذت میبرم و بسیار آرامش بخش است ، در زمانی که اتاق و میز کارم و کتابخانه ام شلخته است ، ایده پردازی و تخیل پردازی ام هم بیشتر هست…
    و در این هنگام است که انسان رمز ابداع و کشف کردن را می آموزد…
    بخصوص وقتی تنها هستی و در اتاق و کتابخانه و میز شلخته کار و تحقیق می‌کنی ، در این هنگام است که ایده ها متولد می‌شود… .

  2. Avatar Hezha گفت:

    بسیار عالی بود…
    واقعاً همینطور است…. .
    من از منظم بودن اتاقم رنج میبرم و از شلخته بودن لباسم همینطور…

    اما هرچه اتاق و کتابخانه و میز کارم شلخته تر باشد بیشتر احساس آرامش و ایده پردازی میکنم ؛ بسیار ممنونم عالی بود… .

  3. Avatar داریوش گفت:

    ما زمانی موفق هستیم که از منطق و خلاقیت در کنار هم بهره ببریم، انسان کامل نه بسیار منظم است و نه بسیار آشفته است، حد وسطی بین این دو میباشد. آشفتگی بیش از حد نشان از یک بیماری روحی دارد، بسیاری از بیماران OCPD دچار اختلالی هستند که اطاق و خانه خودشون تبدیل به انباری میکنند که اصطلاحا بهشون میگن pack rat، چون مثل موش آشغال جمع میکنند و هیچ چیزی رو دور نمی‌اندازند! نظم بیش از حد هم نشان از بیماری روحی دیگری دارد که ناشی از افسردگی، وسواس فکری و ترس از آینده میباشد. البته ناگفته نماند که میگن There is no great genius without some touch of madness، معمولا انسانهای باهوش دارای علائمی از دیوانگی و اختلالات فکری هستند! 🙂

    • Avatar لیلا میرزاخان گفت:

      دوست عزیز ما ممنون از توضیحات دقیق و ارزشمند شما🙏🙏🙏 به شخصه از صحبت‌های شما استفاده کردم مرسی👌☘

    • Avatar 5th گفت:

      دوست من واژه بیماری روحی اشتباه و بی معنا هست: بیماری روانی
      همچنین من دوستان زیادی رو دیدم که شخصیت وسواسی مجبور OCPD یا اختلال وسواس جبری OCD داشتن و بشدت در مسایلی این چنینی بی نظم بودن
      در مورد اخر هم عدد IQ بالاتر از ۱۵۰ بنظر من یه جور بدبختی هست چون شما در تعامل با افراد دچار مشکل میشین و زندگی راحتی نخواهید داشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.