دستور تهیه سالاد پاستای سزار

آشپزی با دینو: دستور تهیه سالاد پاستای سزار انتخابی سبک برای یک وعده تابستانی

در فصل گرم تابستان که انتخاب وعده‌های غذایی برای راحتی در هضم و در عین حال تامین آب مورد نیاز بدن سخت است، تنها یک غذای سالم و خوشمزه می‌تواند شما را راضی نگه دارد. سالاد کاهوی ترد و خنک طراوت خوبی به شما می‌دهد؛ اما، به تنهایی نمی‌تواند شما را سیر نگه دارد. همچنین یک پاستای ماکارونی به همراه سس خامه‌ای بسیار لذیذ نیز گزینه مناسبی در گرمای این روزها نیست! بیایید به سراغ یک غذای خلاقانه برویم که مجبور به انتخاب بین این دو گزینه نباشید. در این قسمت از آشپزی با دینو، دستور تهیه سالاد پاستای سزار، انتخابی سبک برای یک وعده تابستانی را می‌آموزید که می‌تواند وعده غذایی بعدی شما را تشکیل دهد. در ادامه با طرز تهیه این سالاد خوشمزه همراه دینو باشید.

دستور تهیه سالاد پاستای سزار

 آشپزی با دینو: دستور تهیه سالاد پاستای سزار انتخابی سبک برای یک وعده تابستانی

دستور تهیه سالاد پاستای سزار یک ترکیب جذاب برای لذت بردن از وعده غذایی در فصل تابستان است که در عین لذیذ بودن، نیازهای سلامتی بدن شما را نیز تامین می‌کند و شامل یک ترفند ویژه برای سبک‌ترین چاشنی ممکن است. شما در این دستور به جای تخم مرغ، از آووکادوی غنی با امگا که قوام یکدست‌تری نسبت به چاشنی کلاسیک دارد، استفاده می‌کنید. نکته مهم این ترفند خاص این است که چاشنی جدید به زیبایی با سبزیجات ترد و ماکارونی همراه می‌شود. در ادامه این دستور تهیه را که مناسب 4 تا 6 نفر است مطالعه کنید:

مواد لازم برای چاشنی

  • ¼ فنجان خردل
  • ¼ فنجان آب لیموی تازه
  • 2 قاشق غذاخوری سس ووسترشر
  • 2 عدد آووکادوی کوچک پوست کنده
  • 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری خمیر آنچوی
  • ½ فنجان روغن زیتون
  • ½ فنجان پنیر پارمسان رنده شده، بعلاوه کمی بیشتر برای سرو
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

مواد لازم برای سالاد

  • 250 گرم ماکارونی نپخته از نوع پنه
  • 2 عدد کاهو
  • 1 و نیم فنجان نان برشته یا سوخاری

طرز تهیه

1. در ابتدا به سراغ تهیه چاشنی مواد بروید و برای شروع خردل، آب لیمو، سس ووستر، آووکادو، سیر را داخل مخلوط کن بریزید و خوب با هم میکس کنید. سپس روغن زیتون را نیز به مواد اضافه کنید و کمی دیگر آن‌ها را با هم بزنید. سپس چاشنی شکل گرفته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و پنیر پارمسان و فلفل سیاه را با آن مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. بعد از سس نوبت به تهیه سالاد می‌رسد. یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. ماکارونی را اضافه کرده و تا زمان نرم شدن یعنی بین 8 تا 10 دقیقه یا طبق دستور روی بسته بندی، آن را بپزید. ماکارونی‌ها را آبکش کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید تا کمی خنک شوند.

3. کاهوها را به قطعات کوچک مطابق میلتان برش دهید، سپس آن‌ها را با ماکارونی به کاسه چاشنی اضافه نموده و همه را با هم مخلوط کنید.

4. در نهایت نیز نان برشته یا سوخاری شده را به ترکیب خود اضافه کرده و با پنیر پارمسان روی آن‌ها را تزئین نمایید و بلافاصله سرو کنید. البته می‌توانید روی مواد را بپوشانید و مدت کوتاهی قبل از سرو درون یخچال بگذارید. نوش جان!

نکات مهم دستور تهیه سالاد پاستای سزار

  • توجه داشته باشید که اگر نمی‌خواهید سالاد را سرو کنید، از افزودن نان به مواد خودداری کنید تا با چاشنی داخل ترکیب سالاد، خیس نشوند.
  • همچنین باید بدانید که برای نگهداری سالاد در یخچال، باید آن را درون یک ظرف پلاستیکی درب دار بریزید تا هوا وارد آن نشود.
  • بیشترین زمان نگهداری برای این سالاد، 48 ساعت داخل یخچال است و بعد از آن باید دور ریخته شود.

نظر شما درباره دستور تهیه سالاد پاستای سزار چیست؟ آیا شما نیز نکته دیگری برای توجه بیشتر همراهان ما سراغ دارید؟ تجربیات و پیشنهادات ارزشمندتان را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: Pure Wow

امتیاز: 5.0 از 5 (1 رای)
کمی صبر کنید...
Avatar

نوشته شده توسط

Yet the diggers & the wanderers In their hopes of extracting that very sliver Of flaccid meaning Every so often migrate...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.