آشپزی با دینو: دستور تهیه پای پرتقال و لیمو پیشنهاد ما به مناسبت روز پدر
روز پدر نزدیک است! شما نیز احتمالا به دنبال تدارک جشنی مناسب برای این روز مهم در کنار خانواده خود هستید. به عنوان بخشی از این مراسم، میتوانید در چنین روزی با یک دسر لذیذ به استقبال پدران عزیزتان رفته و لحظات خاطرهانگیزی را در کنار یکدیگر سپری کنید. آشپزی با دینو برای چنین روز عزیزی به شما دستور تهیه پای پرتقال و لیمو را پیشنهاد میدهد. با ما همراه باشید.
دستور تهیه پای پرتقال و لیمو
برای تهیه یک دسر لذیذ و متفاوت به مناسبت روز پدر، به سراغ دستور تهیه پای پرتقال و لیمو میرویم. توجه داشته باشید که این دستور از سه بخش مختلف تشکیل شده که هیچ یک دشوار نیست. از تعداد مراحل نترسید! دست به کار شوید و از نتیجه رضایتبخش آن لذت ببرید. برای شروع، به سراغ فر بروید.
مواد لازم برای کراست پای پرتقال و لیمو
- قالب پای
- کراکر 30 گرم
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- نمک ¼ قاشق چایخوری
- کره ½ فنجان
طرز تهیه کراست
در ابتدا فر را تا 170 درجه سانتیگراد گرم نمایید. سپس کراکرها را خرد کنید تا 1 فنجان کراکر خرد شده داشته باشید. در صورت تمایل میتوانید آنها را آسیاب کنید تا پودر شوند. در ادامه شکر و نمک را به کراکرهای خرد شده اضافه کرده، خوب هم بزنید و مخلوط را کنار بگذارید.
کره را درون قالب پای ریخته و با حرارت دادن آن را ذوب کنید. قالب را به اطراف بچرخانید تا کره ذوب شده به خوبی قالب را چرب نماید.
مخلوط کراکرها را درون قالب ریخته با کره ذوب شده به هم بزنید تا یکنواخت شوند. در انتها مخلوط را به دیوارههای قالب فشار داده و به فرم قالب درآورید. بعد از آن نیز کراست پای پرتقال و لیمو را به مدت 15 دقیقه در دمای 170 درجه بپزید.
مواد لازم برای فیلینگ پای پرتقال و لیمو
- کاسه متوسط
- 1 بطری (نیم لیتر) شیر تغلیظ شده شیرین
- 4 زرده تخممرغ
- 6 قاشق غذاخوری کنسانتره منجمد آب پرتقال
- 6 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
- 1 قاشق چایخوری خلال پوست پرتقال
- 2 قاشق چایخوری خلال پوست لیمو
طرز تهیه فیلینگ
تمامی مواد لازم برای تهیه فیلینگ را درون یک کاسه متوسط ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا کراست پای شما بپزد. آن را از فر درآورده و با مواد فیلینگ پر کنید. سپس قالب را به فر برگردانید و به مدت 15 تا 17 دقیقه دیگر بپزید.
بعد از پختن در مرحله دوم، قالب را از فر بیرون بیاورید. پای پرتقال و لیموی شما تقریبا آماده است. توجه کنید که امکان دارد در وسط ظرف، فیلینگ شما کمی شل باشد، که مشکلی نیست. اجازه دهید تا کاملا خنک شده و به دمای محیط برسد، سپس روی آن را پوشانده و در یخچال بگذارید. مهم است که بدانید هر چه بیشتر در یخچال بماند، نتیجه مطلوبتری خواهید داشت. حتی پیشنهاد میکنیم که این دسر را یک یا دو روز قبل از سرو، تهیه کنید.
مواد لازم برای خامه تزیینی روی پای پرتقال و لیمو
- کاسه کوچک
- 1 و ½ فنجان خامه سنگین
- ¼ فنجان شکر
- 1 قاشق چایخوری خلال پوست پرتقال
- ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه خامه تزیینی
روز سرو این دسر، خامه تزیینی روی آن را تهیه کنید تا تازه باشد و سپس روی پای را با آن تزیین کنید. برای این کار مواد لازم برای خامه تزیینی را در یک کاسه کوچک به خوبی مخلوط کنید. توجه داشته باشید که مواد را با سرعت و محکم هم بزنید تا ترکیب بهتری داشته باشید. بعد از تزیین با خامه، فورا آن را سرو کنید.
این دسر طعمی ترش و شیرین و کمی تند دارد. شما حتما از این پای پرتقال و لیموی خوشمزه، لذت خواهید برد! پس فورا دست به کار شوید.
آیا دستور تهیه پای پرتقال و لیمو را پسندیدید؟ اگر شما نیز پیشنهاد دیگری دارید، به همراه نظرات ارزشمندتان با ما و همراهان همیشگی دینو به اشتراک بگذارید.
منبع: White Apron Blog
بیشتر بخوانید: چگونه با تجهیزاتی ساده شکلات مغزدار درست کنیم؟ (آموزش تصویری)
بیشتر بخوانید: با هم آشپزی کنیم: آموزش پخت کیک لیمویی خانگی – ساده و خوشمزه
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.