دستور تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی ماست یونانی

آشپزی با دینو: دستور تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی ماست یونانی برای یک دورهمی لذت‌بخش

دسر پاناکوتای شکلاتی ماست یونانی دارای بافتی نرم و به لطافت ابریشم و بسیار غنی و خوشمزه است. دستور تهیه آسان و مواد لازم ساده آن باعث می‌شود شما بتوانید به سرعت و راحتی این دسر لذیذ و هیجان‌انگیز را برای یک دورهمی لذت‌بخش آماده کنید. در ادامه با طرز تهیه این دسر فوری همراه دینو باشید.

دسر پاناکوتای شکلاتی ماست یونانی

پانا کوتا یک دسر ایتالیایی است که با خامه سنگین، شیر، شکر و ژلاتین تهیه می‌شود و کالری و چربی بسیار بالایی دارد. به همین دلیل می‌تواند برای افرادی که در رژیم غذایی لاغری قرار دارند، نامناسب باشد. برای سبک‌تر شدن آن، شما می‌توانید به جای خامه، ماست یونانی ساده و بدون چربی، به جای شیر معمولی از شیر کم‌چرب و همین طور به جای شکر دانه‌دار از عسل استفاده کنید. با جایگزین کردن این موارد، دسر شما فقط در حدود 205 کالری در هر وعده خواهد داشت که سرشار از پروتئین است.

دستور تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی ماست یونانی

دستور تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی ماست یونانی ما، برای 4 نفر در نظر گرفته شده که آماده‌سازی آن فقط 10 تا 15 دقیقه طول می‌کشد. البته باید بدانید که نیاز دارید تا دسر خود را برای خنک شدن چند ساعت در یخچال نگهداری کنید. شما می‌توانید از روز قبل از سرو این دسر، آن را آماده کرده و شب تا صبح در یخچال بگذارید. برای تزئین دسر آماده شده خود نیز می‌توانید از مواردی مانند میوه تازه، سس شکلات یا کارامل، مربای توت‌فرنگی، آجیل خرد شده و غیره مطابق با سلیقه خود، استفاده کنید که کاملا به خودتان بستگی دارد. ما در این دستور، از مقداری خامه و شکلات خرد شده برای این کار استفاده کرده‌ایم. وقت آن رسیده که به سراغ آماده سازی یک دسر خنک و با طراوت به عنوان یک میان وعده خوشمزه برویم:

مواد لازم

  • 2/3 فنجان (160 میلی‌لیتر) شیر کم‌چرب
  • 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین بدون مزه
  • 1/4 فنجان + 1 قاشق غذاخوری (90 گرم) عسل خام
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 125 گرم شکلات تلخ 60 درصد ریز خرد شده
  • 350 گرم ماست یونانی بدون چربی
  • خامه زده شده + شکلات تلخ درشت خرد شده + برگ پونه برای تزیین

طرز تهیه

1. 1/4 پیمانه (60 میلی‌لیتر) از شیر را درون یک کاسه کوچک ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید.

2. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا ژلاتین نرم شود و آن را با شیر هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.

3. در یک قابلمه متوسط، شیر باقی‌مانده، عصاره وانیل و عسل را با هم ترکیب کنید و تا زمان جوش آمدن به هم بزنید.

4. ترکیب شیر و ژلاتین را اضافه کنید و تا زمانی که ژلاتین کاملا درون شیر داغ حل شود، هم بزنید.

5. شکلات ها را درون یک کاسه به صورت بنماری (قرار دادن ظرف روی بخار آب جوش) ذوب کنید.

6. مخلوط شیر گرم را از الک رد کرده و درون ظرف شکلات بریزید.

7. ترکیب را هم بزنید تا شکلات کاملا درون شیر حل شود و سپس ماست یونانی را اضافه کنید.

8. مخلوط نهایی را درون لیوان‌های کوچک، کاسه‌ها یا پیاله‌های سفالی مخصوص سرو کردن ریزید. ظرف‌ها را 3 تا 4 ساعت یا یک شب تا صبح، در یخچال قرار دهید تا پاناکوتای شما کاملا خنک و سفت شود.

9. پاناکوتای شکلاتی ماست یونانی خود را هنگام سرو کردن، با خامه زده شده و تکه‌های شکلات درشت خرد شده و نعناع تازه تزیین کنید. شما می‌توانید در صورت تمایل، از مقداری پودر قند، توت‌فرنگی، موز یا بلوبری نیز برای تزیین استفاده کنید. در نهایت از دسر هیجان‌انگیز خود لذت ببرید.

نکات مهم تهیه پاناکوتای شکلاتی ماست یونانی

  • شما می‌توانید دسر پاناکوتای شکلاتی ماست یونانی را حداکثر تا 2 روز قبل از سرو در یخچال نگهداری کنید.
  • زمان آماده‌سازی شامل زمان نگهداری در یخچال نیست.
  • این دسر کالری زیادی داشته و برای کسانی که به رژیم غذایی خود اهمیت می‌دهند، می‌تواند چاق کننده باشد.
  • می‌توانید برای کالری بیشتر، به جای ماست یونانی از خامه و شیر پرچرب استفاده کنید.
دسر پاناکوتای شکلاتی ماست یونانی

منبع: As Easy As Apple Pie

بیشتر بخوانید: آشپزی با دینو: دستور پخت پای پرتقال و لیمو پیشنهاد ما به مناسبت روز پدر

بیشتر بخوانید: آشپزی با دینو: چند دستور پخت کیک فنجانی سریع با مایکروویو در کمتر از چند دقیقه

امتیاز: 5.0 از 5 (2 رای)
کمی صبر کنید...
Avatar

نوشته شده توسط

Yet the diggers & the wanderers In their hopes of extracting that very sliver Of flaccid meaning Every so often migrate...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.