طرز تهیه 3 موکتل تابستانی آسان و خوشمزه که همه می توانند از آن لذت ببرند
تابستان کم کم از راه میرسد و شما چه عاشق درست کردن نوشیدنیهای رنگارنگ و خنک باشید و چه اهل نوشیدنی نباشید، از درست کردن این 3 موکتل خوشمزه و آسان تابستانی پشیمان نمیشوید. این 3 موکتل تابستانی میتواند شما را در هوای گرم خنک کند و به شما انرژی دهد.
طرز تهیه 3 موکتل خوشمزه تابستانی:
1. ماکتل آگوا فرسکا هنداونه:
این ماکتل هندوانه با طراوت به طور طبیعی شیرین است و میتوان آن را در کمتر از 10 دقیقه درست کرد. سالم، آبرسان و مناسب برای جشنها و خنک شدن در روزهای گرم تابستان است.
مواد تشکیل دهنده موکتل آگوا فرسکا هنداونه:
هندوانه آگوا فرسکا چیست؟ Agua frescas یک نوشیدنی مبتنی بر میوه است که منشاء آن مکزیکی است. در انگلیسی این کلمه به “آب شیرین” ترجمه میشود.
هندوانه: در صورت امکان یک هندوانه رسیده و بدون هسته انتخاب کنید.
عسل یا شیرین کننده: عسل یا شیرین کننده دلخواهتان انتخاب عالی برای شیرین کردن ماکتل است. فروکتوز شیرینتر از شکر تصفیه شده است بنابراین برای رسیدن به همان شیرینی فقط به مقدار کمی از آن نیاز دارید.
لیموهای تازه: لیموترش آبدار رسیده سرشار از ویتامین C است و طعم تازهای دارد. همچنین میتوانید چند لیمو را برش دهید و از آن برای تزیین استفاده کنید.
نعنا برای تزیین
نکته: این نوشیدنی آب هندوانه به طور طبیعی شیرین است. عسل یا شیرین کننده را کم کم اضافه کنید تا زمانی که به میزان شیرینی مناسب خود برسید.
طرز تهیه موکتل هندوانه تابستانی:
- هندوانه، یک فنجان آب و شیرین کننده دلخواه (اختیاری) را در مخلوط کن با سرعت بالا بریزید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
- مواد را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید و مایع را از صافی رد کنید.
- یک فنجان آب اضافه کنید و هم بزنید.
- ماکتل را در یخچال بگذارید تا کمی سرد شود. سپس به آن یخ و برشهای لیمو اضافه کنید.
- میتوانید این ماکتل خوشمزه را با تیکههای هندوانه و نعنا هم تزیین کنید.
2. موکتل پرتقال:
هیچ چیز بهتر از یک ماکتل نارنجی و پرتقالی خنک در روزهای گرم تابستان نیست. به این موکتل خوشمزه میتوانید کمی گلاب هم اضافه کنید و از طعم تابستانی و خنک آن لذت ببرید.
مواد تشکیل دهنده موکتل نارنجی:
آب پرتقال: هیچ چیز بهتر از یک آب پرتقال طبیعی نیست. آب پرتقال طبیعی سالمتر است و ویتامین C و مواد مغذی بیشتری دارد. اگر از فروشگاه تهیه میکنید یک نوع بدون پالپ آن را انتخاب کنید.
آب لیمو: اگر لیموی تازه پیدا نکردید، میتوانید از آب لیمو آماده استفاده کنید.
سرکه سیب: سرکه سیب نیز سرشار از آنتی اکسیدان است. سعی کنید ارگانیک آن را بخرید.
نعناع: نعناع طراوت این موکتل را تقویت میکند. یک گلدان روی طاقچه خود بکارید تا همیشه یک شاخه از آن را دم دست داشته باشید.
سیروب: میتوانید از سیروب با طعم دلخواه و یا هر شیرینکننده دیگری استفاده کنید.
دستور تهیه موکتل پرتقال:
- آب پرتقال، آب لیمو، سرکه سیب و سیروپ (در صورت استفاده) را به شیکر اضافه کنید.
- نعناع را بکوبید تا عطر آن آزاد شود، سپس به ماکتل اضافه کنید.
- چند تکه یخ را به شیکر اضافه کنید و تکان دهید تا یکدست شود.
- ماکتل را به آرامی در یک لیوان پر از یخ بریزید و روی آن دمنوش زنجبیل بریزید.
- با برشهای پرتقال و نعناع یا هر چیزی که در دست دارید این ماکتل خوشمزه را تزئین کنید.
3. موکتل توت فرنگی تابستانی:
این ماکتل خوشمزه و آسان دستورالعمل سادهای دارد. کافیست تمام مواد را درون مخلوط کن بریزید و با لیمو و چند دانه توت فرنگی تزیین کنید.
مواد تشکیل هنده موکتل توت فرنگی:
توت فرنگی منجمد: شما میتوانید توت فرنگی یخ زده را به صورت آماده از فروشگاه بخرید یا توت فرنگی تازه بخرید و درون فریزر بگذارید تا یخ بزند.
توت فرنگی تازه: میتوانید قبل این که توت فرنگی را درون فریزر بگذارید چند دانه از آن را جدا کنید.
آبلیمو: آبلیموی تازه همیشه بهترین است و نه تنها طعم بهتری دارد بلکه برای سلانتی شما هم بهتر است. البته اگر به هر دلیلی به لیمو تازه دسترسی ندارید آب لیمو آماده هم جواب است.
شربت افرا، یا شیرینکننده انتخابی شما: اگر اهل شیرینکننده نیستید میتوانید شیرین کننده را از این دستور حذف کنید. میتوانید بدون شیرین کننده مواد را مخلوط کنید.
دستور تهیه موکتل توت فرنگی:
مواد را با سرعت بالا هم بزنید تا یکدست شود. طعم و قوام آن را تست کنید. کمی شیرین کننده یا لیموترش اضافه کنید تا مزه دار شود. اگر قوام آن خیلی غلیظ بود، کمی آب اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید سپس آن را داخل لیوان سرد بریزید و با توت فرنگی تازه و لیمو ترش سرو کنید.
چرا باید از توت فرنگی منجمد استفاده کنم؟
استفاده از توت فرنگی منجمد و فقط اضافه کردن کمی آب، بافت بسیار بهتری به نوشیدنی شما میدهد.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.