مکان‌های عجیب و دیدنی دنیا: دریاچه صورتی رنگ در 10 نقطه از زمین

لذت آبتنی کردن در یک دریاچه، بعد از یک روز گرم را به‌خاطر بیاورید. حال تصور کنید شنا کردن در یک دریاچه صورتی رنگ چه حسی می‌تواند داشته باشد. مسلما تصور همچین چیزی دشوار است زیرا در اطراف ما هرگز نمونه مشابهی، حتی شنیده نشده است. با ما در خواندن اطلاعاتی چند در مورد این پدیده عجیب همراه باشید.

10 دریاچه صورتی رنگ بر روی این کره خاکی

دیدن دریاچه صورتی رنگ، باید حسی شبیه به داستان‌های کودکانه یا آدامس‌های بادکنکی داشته باشد اما در حقیقت دلیلی که باعث می‌شود حجم عظیمی از آب، به اندازه یک دریاچه، به طور دائم یا فصلی، به رنگ صورتی باشد، از دنیای فانتزی کودکانه مستثنی است. دلایل علمی متعددی پشت این رنگ خارق‌العاده و خیره کننده وجود دارد. با ما همراه باشید تا در ادامه، با 10 مورد از بهترین دریاچه‌های صورتی دنیا آشنا شوید. سفر به این نقاط، در آینده‌ای دور یا نزدیک، می‌‌تواند همواره یکی از ناب‌ترین خاطرات زندگی هر فرد باشد.

دریاچه های صورتی

10. دریاچه هیلیر واقع در استرالیا (Hillier)

این دریاچه صورتی رنگ، در وسط یک جزیره قرار گرفته و رنگ آن دائمی است. حتی اگر یک لیوان از آب این دریاچه جدا کنید، باز هم رنگ آن صورتی خواهد ماند. ساحل اطراف این دریاچه پر از رسوبات نمکی است و نمونه‌های گرفته شده از آب این دریاچه نیز، سطوح بالایی از نمک را در خود نشان داده است اما هنوز هیچ کس نتوانسته است دلیل رنگ نادر و زیبای این دریاچه را با قطعیت بیابد.

دریاچه های صورتی

9. دریاچه ربتا واقع در سنگال (Rebta)

غلظت نمک در این دریاچه صورتی رنگ، چیزی در حدود 40 درصد است. این بدان معناست که شما به راحتی روی سطح آب این دریاچه شناور خواهید ماند اما این‎کار در طولانی مدت پوست شما را به مخاطره می‌اندازد. مردم محلی این منطقه برای این مشکل راه حلی پیدا کرده‌اند، با مالیدن نوعی روغن کره به سطح پوست، می‌توان از آن در برابر این میزان از نمک محافظت کرد. رنگ صورتی این دریاچه به مقدار تابش آفتابی که به دریاچه می‌رسد، وابسته است.

دریاچه های صورتی

8. تالاب هات در استرالیا (Hutt)

برخلاف دو مورد ذکر شده در بالا، این تالاب که در سواحل جنوبی استرالیا واقع شده است، رنگ خود را از نوعی جلبک ساکن در این آب‌ها می‌گیرد. البته آب این تالاب هم شور است که به دلیل ریختن آب اقیانوس به داخل آن است و ارتباطی با رنگ به خصوص این تالاب ندارد.

دریاچه های صورتی

7. دریاچه صورتی غرب استرالیا

با آن‌که اسم این دریاچه صورتی است،  فقط زمانی که دارای ترکیب درستی از نور آفتاب و نمک در ارتباط با جلبک بومی این منطقه به وجود بیاید، رنگ صورتی آن نمایان می‌شود. با این همه، تغییرات طیف‌های مختلف صورتی رنگ، حتی در شن‌های ساحل این دریاچه، جلوه زیبایی می‌آفریند. نهایتا یک حلال رنگین کمانی از رنگ صورتی تا قرمز در این چشم‌انداز نادر از طبیعت به وجود می‌آید که شاید در هیچ کجای دیگر از این کره خاکی نمی‌توان شبیه آن را پیدا کرد.

دریاچه های صورتی

6. Salina de Torrevieja اسپانیا

تورویا در قدیم یک معدن نمکی بوده است. ماهیگیری در این نقطه از دریای مدیترانه همیشه گزینه خوبی بوده است. غلظت نمک در این منظره خیره کننده خیلی بالا نیست. بیشتر شهر در بین دریا و این دریاچه صورتی قرار گرفته است که باعث به وجود آمدن تعریف تازه‌ای از محیط زیبا برای زندگی شده است.

دریاچه های صورتی

5. دریاچه رز خاکستری کانادا

در این دریاچه صورتی رنگ نه جلبکی وجود دارد و نمکی، بنابراین کسی نمی‌داند دلیل این رنگ صورتی دائمی چیست. مکان این دریاچه یکی از بدمسیرترین موقعیت‌ها برای توریست‌ها به حساب می‌آید، با این وجود همچنان یکی از شاهکارهای طبیعت بریتیش کلمبیا به حساب می‌آید که هر ساله بازدیدکنندگان بسیاری را به خود جذب می‌کند.

دریاچه های صورتی

4. دریاچه ماسازیر آذربایجان (Masazir)

رنگ این دریاچه کاملا به دلیل نمک آن است. مردم این منطقه با تبلیغ کردن این دریاچه، توانسته‌اند بیش از 1 میلیارد تن از نمک موجود در آب این دریاچه و مناطق اطراف آن را به فروش برسانند. به دلیل بالا بودن رسوبات گوگردی این منطقه، بوی تخم مرغ گندیده در هوای اطراف این دریاچه جاریست.

دریاچه های صورتی

3. دریاچه صورتی Quairading استرالیا

چیزی که این دریاچه را از سایرین متمایز می‌کند، جاده‌ای که این دریاچه را به دو قسمت تقسیم کرده و محل تماما دور از شهرنشینی‌های این دریاچه نیست. بلکه دلیل اصلی این است که این دریاچه در طول سال، دو رنگ کاملا متفاوت از صورتی را به دلیل جاده احداث شده در وسط آن به نمایش می‌گذارد. باید در نظر گرفت که گذاشتن عنوان دریاچه به این مکان، حرکتی سخاوتمندانه بوده است و بهتر بود اسم آن را حوض صورتی می‌گذاشتند.

دریاچه های صورتی

2. لاگونا کلورادو در بولیوی (Laguna Colorada)

فلامینگوهایی که این تالاب خانه آن‍هاست، بهترین استتار را دارا می‌باشند. رنگ صورتی این دریاچه تلفیقی از مواد معدنی متمایل به قرمز، جلبک موجود در آب و غلظت بالای نمک قلیایی Borax است که رنگ قرمز تیره را به یک صورتی بسیار دلنشین تبدیل کرده است. این دریاچه طبیعی اکثرا بسیار کم‌عمق است.

دریاچه های صورتی

1. استخر شامپاین نیوزلند

این استخر طبیعی، وابسته به حرارت داخل زمین است. حباب‌های دی اکسید کربن از اعماق زمین به سطح این استخر می‌رسند. با این‌که کل این استخر صورتی رنگ نیست اما مواقعی از سال رنگ آن به صورتی درمی‌آید. به دلیل تعداد بالای باکتری‌‌های مختلف موجود در این نقطه از زمین، آب آن رنگ‌های مختلفی از زرد، سبز، نارنجی و… هم به خود می‌گیرد.

دریاچه های صورتی

امتیاز: 4.8 از 5 (10 رای)
کمی صبر کنید...

۳ دیدگاه

  1. Avatar ایرانی ام گفت:

    تالاب لیپار ایران را جا گذاشتید که رنگش هم صورتی است

  2. Avatar AminShN گفت:

    دریاچه مهارلو استان فارس هم مثل این دریاجه هایی که معرفی کردین صورتی رنگه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.