شغل مناسب اختلال حواس‌پرتی

4 شغل مناسب اختلال حواس‌پرتی برای افرادی که تمرکز کردن برایشان دشوار است

صرف نظر از مزایای عصر دیجیتال، یکی از اشکالات بزرگ آن، قرار گرفتن در معرض حواس‌پرتی گسترده است. عواملی تاثیرگذار چون نیاز بی‌پایان برای جستجوی اطلاعات در Google، جریان دائمی پیام‌های WhatsApp و موارد وسوسه‌انگیز سبد خرید Amazon. اگر چه هنوز به درستی نمی‌دانیم که تاثیر زندگی طولانی مدت در حباب دیجیتال بر مغز ما چیست، تحقیقات روانشناسی اخیر نشان می‌دهند که افزایش استفاده از رسانه‌های اجتماعی، با دشواری تمرکز، همدلی و مهارت‌های اجتماعی در ارتباط است. 4 شغل مناسب اختلال حواس‌پرتی برای افرادی که تمرکز کردن برایشان دشوار می‌باشد را در ادامه با دینو بخوانید.

شغل مناسب اختلال حواس‌پرتی در بهره‌وری مربوط به کار

یکی از زمینه‌های خاص تحقیقاتی که به دلیل بروز اختلال حواس‌پرتی در دنیای دیجیتال مجددا احیا شده است، «بهره‌وری مربوط به کار» می‌باشد. چیزی که به یک وسواس بسیار رایج تبدیل شده است. طبق گفته‌های Google Trends، افراد بیش‌تر از قبل، «چگونگی کارآمد بودن» را جستجو می‌کنند. تحقیقات اولیه در این زمینه، سیاست‌های سازمانی را برای تنظیم استفاده از رسانه‌های اجتماعی فراخوانده بودند. مطالعات تجربی، پیشرفت‌های بهره‌وری را از اجرای محدودکننده‌های وب سایت‌ها گزارش می‌دهند.

عملکرد ذهنی اختلال حواس‌پرتی

حواس‌پرتی پتانسیل افزایش کنجکاوی و خلاقیت را بالا می‌برد. هر چه اطلاعات کم به ظاهر نامربوط را فیلتر کنید، ایده‌ها و اختراعات شما اصیل‌تر و غیرمعمول‌تر می‌شوند. بنابراین، ناتوانی در تحمل یکنواختی، کسالت و تکرار، افراد را تشویق می‌کند تا به دنبال تجربیات جدید و غیرمتعارف، گسترش ذهن و افق دید و همچنین پرورش حس کنجکاوی اجتماعی، فکری و تجربی خود باشند. اگر شغلی را پیدا کنید که مناسب عادات طبیعی و تمایلات رفتاری شما باشد، آن عادات و تمایلات خود را به شکل «استعداد» جلوه خواهند داد. در محیطی که تمایلات و علایق طبیعی شما ارزشمند شمرده شوند، احتمال حضور سازنده شما به میزان قابل توجهی بیش‌تر خواهد بود. در این جا 4 شغل مناسب اختلال حواس‌پرتی و بهره‌مندی از آن در افزایش بهره‌وری کاری را معرفی خواهیم کرد. اگر خود را قادر به تمرکز روی یک کار مشخص برای مدت طولانی نمی‌دانید، به ادامه مطلب توجه کنید:

1. کارآفرین

معدود مسیرهای شغلی‌ای هستند که نسبت به کارآفرینی تنوع بیش‌تری به شما ارائه می‌دهند. این موارد شامل ساده‌ترین و کوچک‌ترین نسخه آن یعنی خود اشتغالی و رئیس بودن برای خود است. در موارد بزرگ‌تر از خلق یک ایده و پیدا کردن منابع لازم برای عملی ساختن این ایده گرفته تا تعامل با ذی‌نفعان اصلی، فروش و توسعه تجارت مطرح می‌شود. اکنون که زمان خودتان را به یک تجارت تبدیل کرده‌اید، دیگر هیچ فرصتی برای خستگی و یکنواختی نخواهید داشت. با کمال تعجب، متاآنالیزها نشان می‌دهند که کارآفرینان تمایل به سطح بالاتری از «پذیرا بودن در کسب تجربه» دارند. آن‌ها از نظر کنجکاوی، علاقه به تنوع و جدید بودن، از سایر افراد متمایز می‌شوند. کم‌تر احتمال تحمل یکنواختی و قابل پیش‌بینی بودن را دارند. همچنین در مقایسه با افراد کاملا روزمره، طیف وسیعی از مهارت‌ها و تخصص‌ها را توسعه می‌دهند.

2. روابط عمومی، تولید محتوا و رسانه

اگر در توجه به یک موضوع خاص برای مدت طولانی مشکل دارید، بد نیست به سراغ یک حرفه در روابط عمومی یا تولید محتوا و رسانه بروید. در واقع، به ندرت لحظه‌ای کسل‌کننده خواهید داشت. شما باید مشتریانی را از صنایع و مشاغل مختلف مدیریت کنید، آماده باشید تا نسبت به هر گونه رویداد خبری واکنش نشان دهید یا یاد بگیرید که چگونه با مخاطبان بسیار متفاوت و در طیف گسترده‌ای از رسانه‌ها ارتباط برقرار کنید. متخصصان روابط عمومی باید بتوانند مقدار زیادی از اطلاعات را جذب و ترکیب و تا حد امکان فیلتر کنند. آن‌ها حواس‌پرتی را به مواد اولیه مطالب و داستان‌های خود تبدیل می‌کنند. تولید محتوا شما را ملزم می‌کند که یک فرد کل‌گرا و راحت در ایده‌پردازی اولیه مفاهیم و مدیریت بسیاری از مراحل اجرایی باشید. از نمایشنامه‌نویسی گرفته تا برنامه‌ریزی، بازیگری و کارگردانی مشاغل مناسب شما در این زمینه خواهند بود.

3. مشاور

از دیگر گزینه‌های خوب شغلی برای جلوگیری از یکنواختی و روزمرگی، مشاوره است. صرف نظر از انواع مختلف مشاوره، آن‌ها  به طور معمول از یک ذهن سرگردان، پذیرا بودن در کسب تجربه جدید و کمبود تمرکز بهره‌مند می‌شوند. توجه داشته باشید که در حالی که تخصص محتوای اصلی در مشاوره است؛ با این حال، آن چه می‌دانید، از آن چه مایل به یادگیریش هستید، اهمیت کم‌تری دارد. مشاوران زمانی که کل‌گرا باشند، همیشه موفق‌تر هستند. در این حالت آن‌ها به جای این که به یک موضوع و یا زاویه‌ای محدود توجه داشته باشند، عمومی‌تر می‌بینند. علاوه بر این، هر فرد مراجعه کننده، فرصتی بی‌نظیر برای یادگیری چیزهای جدید، درک و توسعه تخصص جدید است.

4. روزنامه‌نگار

اگر روحیه بیش‌فعالی فکری دارید، روزنامه‌نگاری گزینه نهایی شماست. در حقیقت، این حرفه عناصری از سه شغل ذکر شده را ترکیب می‌کند. شما باید مانند یک کارآفرین نام تجاری خود را مطرح کرده و بفروشید؛ همیشه نسبت به اخبار و رویدادهای دنیای واقعی پذیرا و واکنشی باشید. باید بتوانید به راحتی از یک موضوع به موضوع دیگر بروید تا همیشه سوالات جدید را کاوش کنید. این بدان معناست که حواس‌پرتی خود را به تجربیات یادگیری واقعی تبدیل کنید و نسبت به آن چه می‌توانید بیاموزید، احساسات کم‌تری داشته باشید. همان طور که فیلسوف اخلاقی و اجتماعی آمریکایی «Eric Hoffer» خاطرنشان کرد:

در زمان تحولات عمیق، یادگیرندگان، زمین را به ارث می‌برند. در حالی که آموختگان، خود را به زیبایی مجهز می‌کنند تا با دنیایی که دیگر وجود ندارد مقابله نمایند.

بهترین انتخاب شغل مناسب اختلال حواس‌پرتی

در مجموع‌، اگر بخواهید توجه خود را بهبود بخشید، نیازی به استرس نیست. الگوهای معمولی تمرکز و حواس‌پرتی شما، بخشی ذاتی از درونتان و چیزی که شما را به خود واقعیتان تبدیل می‌کند، هستند. یک رویکرد بهتر برای بهبود عملکرد شغلی و به حداکثر رساندن پتانسیل خود، شناسایی نقشی است که مناسب برای شرایط طبیعی شما باشد. به جای دنبال کردن احساسات خود، سعی کنید شخصیتتان را دنبال کنید. شما چه عناوین دیگری برای شغل مناسب اختلال حواس‌پرتی می‌شناسید؟ در نظرات دانسته‌های خود را با خوانندگان دینو به اشتراک بگذارید.

منبع: Hbr

بیش‌تر بخوانید: شغل دولتی بهتر است یا شغل آزاد؟ مزایا و معایب هرکدام چیست

بیش‌تر بخوانید: مشاغل آینده‌گرایانه صنعت مالی که به زودی ایجاد خواهند شد چه هستند

امتیاز: 5.0 از 5 (5 رای)
کمی صبر کنید...
Avatar

نوشته شده توسط

Yet the diggers & the wanderers In their hopes of extracting that very sliver Of flaccid meaning Every so often migrate...

۲ دیدگاه

  1. Avatar لیلا میرزاخان گفت:

    مرسی از شما بابت همراهیتون🙏🌌
    هیچ چیزی در جهان مطلق نیست! همیشه برای هر چیزی راهی هست. قوانین به وجود اومدن ک فقط زندگی رو برای ما کمی آسونتر کنن وگرن هیچ نسخه جامعی وجود نداره. این شغل ها فقط یک پیشنهاده برای کسایی ک نمیدونن در شرایط فعلی باید چ کاری انجام بدن: “در مجموع‌، اگر بخواهید توجه خود را بهبود بخشید، نیازی به استرس نیست. الگوهای معمولی تمرکز و حواس‌پرتی شما، بخشی ذاتی از درونتان و چیزی که شما را به خود واقعیتان تبدیل می‌کند، هستند. یک رویکرد بهتر برای بهبود عملکرد شغلی و به حداکثر رساندن پتانسیل خود، شناسایی نقشی است که مناسب برای شرایط طبیعی شما باشد. به جای دنبال کردن احساسات خود، سعی کنید شخصیتتان را دنبال کنید. ”
    ولی در نهایت این خود ما هستیم ک انتخاب میکنیم چطور باشیم و چطور ادامه بدیم. امیدوارم برای بهبود شرایطتون تلاش کنین. موفق باشید.👍☘

  2. Avatar xi گفت:

    سلام ممنون بابت مطلب جالب و مفیدت
    بنظر خودت اگه افرادی که دچار این اختلال حواس پرتی هستند شغل های دیگه ایی رو انتخاب کنند بنظرت تا چه حد مشکل میشه واسشون آیا این قضیه اینقدر جدیه و تاثیر گذاره روی شغلشون که باید حتما شغل های متمایز از بقیه داشته باشن؟
    بنظرت آیا میتونن بهتر بشن و این اختلال حواس پرتی درمان هم میتونه بشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.