گیاهان آپارتمانی کم‌ نور که می‌توانند حتی در تاریک‌ترین گوشه‌ خانه رشد کنند

در حالی که همه گیاهان برای دریافت غذا از طریق فرآیند فتوسنتز به نور نیاز دارند، گیاهان آپارتمانی کم‌ نور می‌توانند حتی در تاریک‌ترین گوشه‌ خانه رشد کنند. اما چه چیزی باعث می‌شود برخی گیاهان بتوانند در سایه مقاوم باشند؟

گیاهان آپارتمانی نیز مانند انسان‌ها با تغییرات سازگار هستند. در مورد گیاهان کم نور، سازگاری در طول زمان در محیط طبیعی گیاه و کشت در یک محیط کنترل شده مانند گلخانه یا ترکیبی از هر دو است که این گیاهان را در نور کم انعطاف پذیر می‌کند. در اینجا به نقل از سایت insider به گیاه آپارتمانی کم نور می‌پردازیم:

1. Snake plant (سانسیویریا تریفاسکیاتا)

نگهداری گیاه آپارتمانی

گیاه مار که با نام‌های زبان مادرشوهر و شمشیر سنت جورج نیز شناخته می‌شود، گیاه آپارتمانی است که به مراقبت کمی نیاز دارد. همچنین در مطالعه هوای پاک ناسا در سال 1989، جایگاه برتر توانایی کاهش آلاینده‌های هوای داخل ساختمان مانند بنزن و فرمالدئید را به خود اختصاص داد. گیاه مار می‌تواند نور کم را تحمل کند، اگر شما در مراقبت از گیاهان کاملاً تازه‌‌کار هستید، می‌توانید آبیاری آن را فراموش کنید و تقریباً در هر جایی از خانه خود قرار دهید!

2. ZZ plant (زامیوفولیا)

نگهداری گیاه زامیوفولیا

گیاه ZZ نه تنها قادر به زنده ماندن در سایه است، بلکه به خشکی نیز مقاوم است. گیاهان ZZ با تکامل در محیط‌های خشک، ریزوم‌هایی ایجاد کرده‌اند که آب را ذخیره می‌کند تا به آن‌ها کمک کند در زیستگاه طبیعی خود در برابر خشکسالی زنده بمانند.

3. Bird’s nest fern (سرخس لانه پرنده)

نگهداری سرخس لانه پرنده

سرخس لانه پرنده که به خاطر برگ‌های مواجش شهرت دارد. این گیاه آپارتمانی به دلیل شکل و رنگ برگهایش برای حیوانات خانگی شما می‌تواند جذاب باشد. گونه‌های سرخس لانه پرنده نگهداری نسبتاً آسانی دارند. این گیاه در زیستگاه طبیعی خود اپی‌فیت است، به این معنی که روی چیزهای دیگر مانند درختان یا صخره‌ها رشد می‌کند تا به نور بیشتری برسد.

4. Pothos (پتوس)

 نگهداری گیاه پتوس

گیاه پوتوس چندین دهه است که از محبوب‌‌ترین گیاهان آپارتمانی بوده‌است، نه فقط به خاطر تاک‌های دنباله‌دار جذاب، بلکه به دلیل طبیعت ماندگارش در محیط های متفاوت.

5. Philodendron (فیلودندرون)

گیاهانی که به نور کم نیاز دارند

فیلودندرون‌ها به‌خاطر برگ‌های سبز قلبی شکل منحصربه‌فرد و انگورهای دنباله‌دارشان انتخاب راحتی برای مبتدیان و کلکسیونرها هستند. این گیاه اغلب با پوتوس اشتباه گرفته می‌شود زیرا از نظر زیبایی ظاهری این گیاهان شبیه به هم هستند و به مراقبت مشابهی نیاز دارند.

6. Chinese evergreen (آگلونما)

آگلونما آپارتمانی

گیاه همیشه سبز مقاوم چینی به دلیل انعطاف پذیری بالا، اغلب در دفاتر کم‌ نور و گوشه‌های تاریک خانه دیده می‌شود. این گیاه همیشه سبز چینی نور غیرمستقیم خورشید را ترجیح می‌دهد زیرا نور مستقیم می‌تواند برگ‌های رنگارنگ آن‌ها را بسوزاند در نتیجه برای زنده ماندن در سطوح پایین‌تر نور سازگار شده‌است.

7. Prayer plant (کالاتیا)

گونه‌های کالاتیا

‌کالاتیا به دلیل تحمل نور کم مشهور است. این گیاه برگ‌های خود را از روز تا شب در یک حرکت نیایش به عنوان بخشی از ریتم شبانه روزی بالا و پایین میکند به همین دلیل به آن گیاه دعا می‌گویند. در واقع این حرکات برای دنبال کردن خورشید و گرفتن هر چه بیشتر نور است که یک ویژگی ضروری برای گیاهان کف جنگل است.

8. Dracaena (دراسنا)

نگهداری دراسنا

تقریباً همه دراسناها به دلیل تحمل سایه و نگهداری آسان جز گیاهان آپارتمانی محبوب قرار می‌گیرند. برگه‌های نازک و شمشیری‌مانند آن‌ها می‌تواند در رنگ‌های متنوعی باشد و برای به حداکثر رساندن جذب نور خورشید شکل گرفته‌است. در نتیجه با کمی حوصله شما می توانید با یک برنامه آبیاری درحد کم و ثابت، خانه‌هایتان را همیشه سبز نگه دارید.

امتیاز: 5.0 از 5 (3 رای)
کمی صبر کنید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.