طرز تهیه شیرینی های زنجبیلی خوشمزه و معروف کریسمسی

شیرینی‌ های زنجبیلی کریسمسی با طعم تند و شیرینی که دارند می‌توانند یک دسر یا عصرانه متفاوت برای دورهمی‌ها و شب‌های سرد زمستان باشند که قطعا بچه‌ها هم عاشق طعم آن می‌شوند. برای طرز تهیه این شیرینی‌های خوشمزه با ما همراه باشید:

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

زمان آماده سازی:

20 دقیقه

زمان پخت:

10 دقیقه

مواد لازم برای تهیه شیرینی های زنجبیلی:

  • 3 لیوان آرد
  • 2 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 3/4 فنجان کره نرم شده
  • 3/4 فنجان شکر قهوه‌ای
  • 1/2 فنجان شیره انگور
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی ساده و خوشمزه:

پخت شیرینی زنجبیلی ممکن است کمی سخت به نظر برسد، اما در واقع بسیار آسان است. برای دستور پخت کامل و گام به گام این شیرینی های خوشمزه با ما همراه باشید:

تهیه خمیر شیرینی

آرد، جوش شیرین، نمک و ادویه‌ها را در یک کاسه با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید. کره و شکر قهوه‌ای را با همزن هم بزنید تا سبک و پفکی شود. شیره انگور، تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. حالا مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خوب مخلوط شوند.

برش خمیر

برای بهترین نتیجه، خمیر را حداقل چهار ساعت در یخچال بگذارید (یا بهتر است یک شب در یخچال بماند). این کار از چسبیدن خمیر به سطح کار در زمان برش کوکی‌ها جلوگیری می‌کند. سعی کنید از کاغذ روغنی در زیر و روی خمیر در زمان پهن کردن آن استفاده کنید.

خمیر خنک شده را روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید و با استفاده از قالب آماده یا چاقو به هر شکی که می‌خواهید خمیر را در بیاورید. یادتان باشد که ضخامت خمیر نباید خیلی زیاد باشد.

پخت

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم کنید. برای پخت شرینی‌ها سعی کنید از کاغد روغنی استفاده کنید. اجازه دهید شیرینی‌های زنجبیلی 8 تا 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزند تا لبه‌ها آن‌ها سفت شود و شروع به قهوه‌ای شدن کنند. بعد از پخت، کوکی‌ها را از فر دربیاورید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.

حالا می‌توانید آن‌ها را به دلخواهتان تزئین کنید.

نکات تزئین و نگه داری شیرینی‌ های زنجبیلی:

برای تزئین این شیرینی‌های خوشمزه می‌توانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید و روی آنها را با آب نبات، موز، آجیل یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزئین کنید.

این شیرینی‌ های زنجبیلی را می‌توانید در ظرف بسته در دمای اتاق تا پنج روز نگهداری کنید و خمیر شیرینی زنجبیلی پخته نشده را می‌توانید تا سه ماه فریز کنید.

آیا تا به حال شیرینی های زنجبیلی کریسمسی را امتحان کرده‌اید؟ نظرات خود را درباره این مطلب با ما به اشتراک بگذارید.

امتیاز: 5.0 از 5 (1 رای)
کمی صبر کنید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.