آشپزی با دینو: طرز تهیه پاستا آسان با سس فلفل دلمه کبابی
در این مطلب طرز تهیه پاستا با فلفل دلمه کبابی خوشمزه و متفاوت را با شما به اشتراک میگذاریم. در این پاستا از فلفل دلمه قرمز دودی به عنوان سس خامهای این پاستا استفاده میکنیم که در کمتر از 10 دقیقه آماده میشود.
مواد لازم برای دستور پاستا فلفل دلمه:
مواد لازم برای پاستا فلفل دلمه قرمز کبای شامل:
- پاستا ریگاتونی
- روغن زیتون
- 4 حبه سیر
- شیر
- ریحان
- پونه کوهی خشک
- پاپریکا
- نمک
- فلفل
- پنیر پارمزان
طرز تهیه پاستا فلفل دلمه قرمز کبابی:
این دستور پخت پاستا بسیار سریع و آسان است و در مدت زمان جوشاندن پاستا، سس آن آماده میشود.
- ابتدا 3 فلفل دلمهای بزرگ را یا روی اجاق گاز یا در فر کبابی کنید.
- پاستا را بجوشانید. یک قابلمه بزرگ آب (حدود 4 لیتر) را به جوش بیاورید و با نمک (حدود ½ تا 1 قاشق غذاخوری) مزه دار کنید. 350 گرم پاستا ریگاتونی یا هر پاستایی که خودتان دارید را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. هر از گاهی هم بزنید تا پاستا حدود 9 تا 10 دقیقه، پخته شود. 1 فنجان از آب پاستا را قبل از آبکش کردن کنار بگذارید.
- سیر را له کنید. در حالی که پاستا در حال پختن است، حدود 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و 4 حبه سیر له شده را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه هم بزنید تا معطر شود. سیر و روغن زیتون را در غذاساز بریزد.
- فلفلهای کبابی را اضافه کنید. قبل اضافه کردن یادتان باشد که پوست و دانهها را جدا کنید. فلفلها را به همراه ½ فنجان شیر و ½ قاشق چای خوری پونه کوهی، پاپریکا، نمک و فلفل به غذاساز اضافه کنید. سس شما آماده است.
- پاستا و سس را با هم ترکیب کنید. پاستا را در قابلمه برگردانید، حرارت را کم کنید و ¼ فنجان پارمزان رنده شده را به آن اضافه کنید. با قاشق مواد را خوب مخلوط کنید تا پنیر به خورد پاستا برود.
- در صورت لزوم، میتوانید برای رقیقتر شدن و براق شدن پاستاها، کمی آب پاستا به آن اضافه کنید.
چه چیزی را با پاستا فلفل قرمز کبابی سرو کنید؟
پاستا فلفل دلمه قرمز کبابی به تنهایی یک وعده غذایی مغذی و سیر کننده است اما اگر میخواهید چیزی به میز خود اضافه کنید، به سراغ چیزهای ترد و تازه بروید مانند سالاد فتوش یا یک سالاد گوجه خیار ساده.
نوش جانتان!
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.