آشپزی با دینو: دستور تهیه رول دارچینی اسفنجی وگن برای عصرانه
اگر شما گیاه خوار باشید یا یک دوست گیاه خوار را برای عصرانهای دلپذیر دعوت کنید، میتوانید از رولهای دارچینی ما در کنار یکدیگر لذت ببرید. این دستور که بدون تخم مرغ تهیه میشود، فقط به چند جایگزین برای شیر و کره حیوانی نیاز دارد تا کاملا مناسب وگنها باشد. توجه داشته باشید که زمان لازم برای آماده سازی رولها حدود 30 دقیقه، زمان پخت بین 15 تا 18 دقیقه است. در این قسمت از آشپزی با دینو: دستور تهیه رول دارچینی اسفنجی وگن برای عصرانه با ما همراه باشید.
- آشپزی با دینو: دستور تهیه کشک لیمویی آسان و سریع با مایکروویو
- آشپزی با دینو: دستور تهیه نان پیازچه به عنوان یک میان وعده عالی چینی
- آشپزی با دینو: دستور تهیه سوپ نخود فرنگی تازه بهاری همراه با نعناع تازه
دستور تهیه رول دارچینی اسفنجی وگن
مواد لازم برای تانژانگ رول دارچینی
- 1/2 فنجان (113 گرم) شیر گیاهی
- 3 قاشق غذاخوری (23 گرم) آرد سفید
طرز تهیه تانژانگ
1. برای تهیه تانژانگ در ابتدا شیر و آرد گیاهی را در قابلمه کوچکی ترکیب کرده و هم بزنید تا هیچ تودهای از آرد باقی نماند.
2. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را بپزید. برای این کار باید آن را تا زمانی که غلیظ شود، مرتب هم بزنید و اجازه دهید به صورت خمیر در آید و کمی به ته ظرف بچسبد.
3. آن را از روی حرارت برداشته و به یک کاسه بزرگ مخلوط کن منتقل کنید.
مواد لازم برای خمیر رول دارچینی
- 2/3 فنجان (151 گرم) شیر گیاهی سرد
- 2 و 1/2 فنجان (300 گرم) آرد سفید
- 1 قاشق چایخوری (6 گرم) نمک
- 2 قاشق غذاخوری (25 گرم) شکر دانه ریز
- 2 قاشق چایخوری مخمر فوری
- 4 قاشق غذاخوری (57 گرم) روغن نارگیل ذوب شده
طرز تهیه خمیر
4. برای تهیه خمیر رول دارچینی باید آرد خود را وزن کرده و یا با کمک قاشق به آرامی درون یک فنجان بریزید و اندازه گیری کنید. سپس باید مواد دیگر را به ترتیب ذکر شده به کاسه اضافه کنید.
5. تمام مواد را با هم مخلوط کنید. میتوانید این کار را با دست، با سرعت کم میکسر یا یک دستگاه نان که روی چرخه خمیر تنظیم شده است، انجام دهید. سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و نرم شود.
6. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید بین 60 تا 90 دقیقه خود را بگیرد و پف کند. توجه داشته باشید که الزامی برای دو برابر شدن خمیر وجود ندارد و صرفا باید کمی بزرگتر از حالت اولیه خود باشد.
مواد لازم برای فیلینگ رول دارچینی
- 1 قاشق غذاخوری (14 گرم) روغن نارگیل ذوب شده
- 1/2 فنجان (107 گرم) شکر قهوهای
- 2 قاشق غذاخوری (15 گرم) آرد سفید
- 3 تا 4 قاشق چایخوری (8 گرم تا 10 گرم) دارچین
- 1/16 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه فیلینگ
7. در حالی که خمیر در حال افزایش حجم است، روغن نارگیل ذوب شده را در یک کاسه متوسط بریزید و مواد باقیمانده را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط به شکل ماسه مرطوب در بیاید و سپس آن را کنار بگذارید.
8. یک صفحه پخت یا کاغذ روغنی را کمی چرب کنید و در ظرف فر بگذارید.
9. برای درست کردن رولها خمیر را به یک سطح کار که کمی چرب شده انتقال دهید و آن را به شکل نوارهای مستطیلی 10 در 12 سانتی متری با ضخامت تقریبا 1 سانتی متر برش بزنید.
10. در این مرحله باید مواد فیلینگ را که از قبل تهیه کردهاید، روی خمیر بپاشید و سپس نوارهای رول دارچینی را بپیچید.
11. رولهای پیچیده شده را روی ورق پخت آماده قرار دهید و توجه داشته باشید که آنها حتما از یکدیگر و همین طور لبه ظرف به اندازه 2 سانتی متر فاصله داشته باشند تا بعد از پختن به همدیگر نچسبند.
12. بعد از چیدن رولها درون ظرف فر، آنها را با پلاستیک چرب یا روکش قابل استفاده مجدد بپوشانید و اجازه دهید برای 30 تا 60 دقیقه دیگر خود را بگیرند و مجددا پف کنند. البته مدت زمان دقیق برای این کار به گرمای آشپزخانه شما بستگی دارد ولی در نهایت باید آنها کمی پف کرده باشند و هنگامی که به آرامی فشار داده میشوند، نباید فورا برگردند.
13. ظرف را به مدت 14 تا 18 دقیقه درون فر بگذارید و رولها را تا زمانی که به رنگ طلایی روشن بشوند، بپزید.
14. بعد از پخت کامل، ظرف را بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت 10 الی 15 دقیقه در دمای محیط خنک و آماده سرو شود. نوش جان!
مواد لازم برای آیسینگ رول دارچینی
- 3 قاشق غذاخوری (42 گرم) روغن نارگیل ذوب شده
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/16 قاشق چایخوری نمک
- 1 و 1/2 فنجان (170 گرم) پودر قند
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری (14 گرم تا 28 گرم) شیر غیر لبنی
طرز تهیه آیسینگ
15. برای تهیه مایه روی کیک در یک کاسه متوسط، 1 و 1/2 قاشق غذاخوری (21 گرم) روغن نارگیل ذوب شده باقی مانده را با مواد باقیمانده آیسینگ مخلوط کرده و با کفگیر مخلوط کنید تا یکدست شوند.
16. رولها را با این آیسینگ بپوشانید و بلافاصله سرو کنید.
نکات مهم دستور تهیه رول دارچینی وگن اسفنجی
- از مقدار کمتری دارچین قوی مانند ویتنامی (سایگون) و مقدار بیشتری دارچین ملایم مانند اندونزیایی (سیلان) استفاده کنید.
- فقط زمانی که میخواهید رولهای دارچینی خود را سرو کنید به آنها آیسینگ اضافه کنید و بهتر است در صورت باقی ماندن تعدادی رول پخته شده، آنها را بدون مواد اضافهای در یخچال نگه دارید.
آیا شما نیز تا به حال دستور تهیه رول دارچینی اسفنجی وگن را امتحان کردهاید؟ این روش چه تفاوتهایی با دستور تهیههای سنتی دارد؟ تجربیات و دیدگاههای ارزشمند خود در این زمینه را با ما و همراهان همیشگی دینو به اشتراک بگذارید.
منبع: King Arthur Baking
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.