میلیاردرهای بازنده: ثروتمندانی که تمام داراییهای خود را به یک باره از دست دادند
دنیای ثروتمندان، اجتماعی از نوابغ است که اعضای آن برای حفظ داراییها و جایگاه خود نیاز به تفکر و هوش مالی بالایی دارند. کسانی که میلیاردر میشوند از باختن تمام ثروت خود در امان نیستند. ثروتمندانی که تمام داراییهای خود را به یک باره از دست دادند، ثابت میکنند که فقط چند حرکت اشتباه و بعضا غیرقانونی میتواند تمام تلاشهای آنها را بر باد دهد. برای خواندن داستان معروفترین میلیاردرهای بازنده در ادامه دینو را همراهی نمایید.
میلیاردرهای بازنده
در این جا فهرستی از معروفترین میلیاردرهای بازنده که تمام داراییهای خود را به یک باره از دست دادند و ورشکست شدند، معرفی خواهیم کرد. داستان برخی از این افراد به نوبه خود خواندنی و جالب توجه است. این افراد را در ادامه بشناسید.
1. «آلن استنفورد» (Allen Stanford)
آلن استنفورد مطمئنا در زمان ثروتمندیش از 2.2 میلیارد دلار دارایی خود نهایت لذت را برد. او غرق در مسافرت با هواپیماهای خصوصی و قایقهای مسافرتی در روزهای اوج خوشبختی به عنوان یک سرمایهدار آمریکایی و حامی ورزش حرفهای مطرح بود است. در سال 2009 مشخص شد که ثروت وی از طریق سود ناشایست دومین طرح پانزی تاریخ به دست آمده است. وی پس از محکومیت به حکم 100 سال زندان در سال 2012، اکنون بدون هیچ دارایی خاصی پشت میلههای زندان مشغول گذراندن حبس خود است.
2. «آبری مک کلندون» (Aubrey McClendon)
آبری مک کلندون در سال 2011 به عنوان بنیانگذار شرکت «چساپیک انرژی» (Chesapeake Energy)، پیشگام در استفاده از فناوریهای جدید صنعت نفت و گاز طبیعی، 1.2 میلیارد دلار دارایی داشت. او پنج سال بعد، از سوی «فوربز» (Forbes) به عنوان «بیپرواترین میلیاردر آمریکایی» نامگذاری شد. هنگامی که به اتهام توطئه در پیشنهاد خرید و فروش اجارهنامه برای اجارههای نفت و گاز در مارس 2016 متهم شد، میلیاردها دلار از دست داد.
3. «برنارد مادوف» (Bernard Madoff)
برنارد مادوف میلیاردها دلار خود را به عنوان مشاور مالی بلند پرواز بخشی از اوراق بهادار سرمایهگذاری برنارد مادوف به دست آورد. در سال 2009، وی به فریب دادن سرمایهگذاران با مبلغی در حدود 65 میلیارد دلار متهم شد. این شیوه کلاهبرداری توانست بزرگترین طرح پانزی را در مدت حداقل دو دهه به ثبت رساند. مادوف به 150 سال حبس محکوم شد و اکنون در زندانی با حداکثر امنیت نگهداری میشود.
4. «الیزابت هولمز» (Elizabeth Holmes)
الیزابت هولمز در ابتدا به عنوان مدیرعامل «ترانوس» (Theranos) مورد ستایش قرار گرفت. ترانوس یک استارتاپ هیجانانگیز بود که وعده داد با ارائه آزمایش خون ارزان قیمت، آزمایشات پزشکی را متحول کند. هنگام آغاز به کار، حدود 50 درصد سهام وی در این شرکت، نزدیک به 4.5 میلیارد دلار تخمین زده شده بود. در آن زمان هولمز 19 ساله توسط فوربز به عنوان ثروتمندترین زن خود ساخته آمریکا نامگذاری شد. با این وجود، بعد از مدتی یک سری اتهامات مربوط به ادعاهای جعلی ترانوس و عدم دقت عمده در آزمایشاتی که روی بیماران انجام داده بود مطرح شد و آینده هولمز از هم پاشید. او و شرکتش به تقلب متهم شدند و ارزش خالص داراییهای وی اخیرا توسط فوربز در فهرست صفر ثبت شد.
5. «آیکه باتیستا» (Eike Batista)
آیکه باتیستا زمانی که ثروتمندترین مرد برزیل و هفتمین مرد ثروتمند جهان بود، عمده داراییهای خود را از طریق شرکت منابع طبیعی برزیل به دست آورد. ثروت وی در سال 2012 بیش از 30 میلیارد دلار ارزش داشت. بر اساس گزارش CNBC، وی طی دو سال تقریبا تمام ثروت خود را از دست داد. در حقیقت، او به زودی مجبور شد بدهیهای گستردهای را به بانک پرداخت کند و در سال 2013 با 19 میلیارد دلار خود خداحافظی کرد. امپراطوری انرژی وی خیلی سریع دچار فروپاشی شد و سرانجام برای ورشکستگی اقدام به تشکیل پرونده نمود.
نظر شما درباره این میلیاردرهای بازنده چیست؟ آیا قانون ویژهای برای حفظ ثروت در جهان وجود دارد یا فقط بدشانسی باعث شکست این افراد شده است؟ مشتاق خواندن دیدگاهها و نظرات ارزشمند شما هستیم. با ما همراه باشید.
منبع: Love Money
بیشتر بخوانید: پول و شهرت: فهرست 25 موردی از ثروتمندترین زوجهای سلبریتی جهان
بیشتر بخوانید: رابطه شهرت و سلامتی: این سلبریتیها همگی با یک بیماری مزمن زندگی میکنند
ثروت نگه داشتن صدبرابر سخت تر از ثروتمند شدنه
اینکه انسانها بگن مثلا من صدمین پولدار دنیا هستم و امکان نداره ورشکسته بشم یک خیال پوچه چون همانطور کسرنوشت اون رو یک روز صدمین پولدار کرده همون بازی سرنوشت میتونه اونم فقیرترین کنه
الان یاد اون ضرب المثل میوفتم ک ((خشت اول ک نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج))اینا از روز اول با کلاهبرداری پیش رفتن و همیشه باید منتظر همچین روزی میبودن پس چیزیکه عوض داره گله نداره
نظر جالبی دادین ممنونم از شما👌🏼 👏🏼
هیچکدومشون میلیلاردر نبودن بلکه کلاهبرادارایی بودن که ادای میلیاردرها رو در می آوردن
مشخصا اصالت در هر زمینه ای یک ارزش محسوب میشه👌🏼
سلام.
هر چیزی ، یک نقطهء شروع ، یک نقطهء اوج ، و یک نقطهء سقوط داره.
دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
فواره چو بالا رود ، سرنگون شود.
ممنون از نظر ارزشمند شما دوست عزیز دینو🙏🏼👌🏼👌🏼👌🏼🌟
شاید فقط یک اشتباهاتی مرتکب شدند که عاقبت اون اشتباه ازست دادن دارایی شون بوده…
چطوره افرادی مانند بیل گیتس و مارک زاکربرگ نقطه افول نداشتند…
شاید مطالعه و استفاده از تجربیات دیگران باعث شده که افراد دیگر این اشتباهات رو نکنند
بحث فقط اینه که یک اشتباه در کار باعث میشه که چیزی رو که دداشتی از دست بدی
کاملا درسته دوست عزیز ممنونم از توضیحات کامل شما 👌🏼👌🏼👌🏼 البته مطلب هدف اصلیش معرفی ترفند پانزی برای رسیدن ب سودهای کلان بادآورده است اما با توجه ب صحبت شما همین افراد اگر هوشمندانه عمل میکردن احتمالا هنوز هم میلیاردر بودن