با 10 سرآشپز برتر جهان آشنا شوید
در این مطلب لیست 10 سرآشپز برتر جهان را با شما به اشتراک میگذاریم. برخی از سرآشپزهای برتر دنیا به لطف کتابها، برنامههای تلویزیونی و کلاسهای آشپزیشان نامهای معروفی به در کردهاند. آنها ستارههای راک صحنه غذا هستند که به خاطر تخیل، تخصص و نوآوری در هنر آشپزی شهرت دارند.
دنیای آشپزی شامل همه چیز است، از رستورانها و کافهها گرفته تا برنامههای تلویزیونی، کتابها، آموزشهای حرفهای و محصولات غذایی میباشد.
چه چیزی یک سرآشپز را حرفهای میکند؟
بهترین سرآشپز های برتر جهان همگی ترکیبی از مهارتها، نظم و شخصیت آشپزی دارند که در آشپزی آنها نمایان است. سرآشپزهای بزرگ همچنین به تجربه زیادی در آشپزخانههای حرفهای و تکنیکهای عالی آشپزی نیاز دارند. آنها معمولاً همهاین مهارتها را هم از کار در محیطهای حرفهای آشپزخانه و هم از یادگیری در یک مدرسه آشپزی شناخته شده به دست میآورند.
یک سرآشپز برتر چه ویژگیهایی دارد؟
سرآشپزها به مهارتهای زیادی نیاز دارند تا به اوج رشته خود برسند. برخی از ویژگیهای مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک سرآشپز برتر عبارتند از:
- خلاقیت
- شور
- اراده
- روحیه کارآفرینی
- مدیریت زمان
- سازماندهی
- مهارتهای تحلیلی
راز یک سرآشپز خوب چیست؟
بزرگترین راز یک سرآشپز خوب تمرکز و فداکاری است. سرآشپزهای برتر دنیا همگی از طریق اشتیاق همراه با سخت کوشی فراوان به جایی که هستند، رسیدند. آشپز باید به اندازه کافی مصمم باشد و حتی زمانی که با مشکل روبرو میشوند به راه خود ادامه دهند.
معیارهای انتخاب 10 سرآشپز برتر چیست؟
انتخاب تنها یک سرآشپز به عنوان بهترین سرآشپز در جهان یک چالش است اما البته معیارهایی وجود دارد که میتوانیم برای ارزیابی میزان موفقیت یک سرآشپز استفاده کنیم. یکی از این موارد سیستم رتبهبندی ستاره میشلین است که هدف آن رتبهبندی بهترین رستورانها با غذاهای واقعا استثنایی است. اگر یک سرآشپز رستورانی را با این جوایز آشپزی مدیریت کند، یک سرآشپز عالی در نظر گرفته میشود. همچنین کتابهای آشپزی، برنامههای تلویزیونی و ایدههای آشپزی خلاقانه میتواند سرآشپز را در جایگاه بالاتری قرار دهد.
10 سرآشپز برتر جهان را بشناسید:
1. Alain Ducasse
آلن دوکاسه یک سرآشپز فرانسوی با 21 ستاره میشلین است. او بیش از 30 رستوران دارد و مدرسه آشپزی Ecole Ducasse را تأسیس کرده است. یکی از غذاهای خاص او “Cappon Magro” است، سالادی از غذاهای دریایی بر اساس دستور العمل قرن شانزدهمی.
2. Gordon Ramsay
گوردون رمزی یک سرآشپز مشهور بریتانیایی است که بیشتر به خاطر برنامههای آشپزی با آدرنالین بالا شهرت دارد. او همچنین صاحب رستورانهای زنجیرهای است که در طول سالها 17 ستاره میشلن دریافت کردهاند. یکی از معروفترین غذاهای او، گوشت گاو ولینگتون است.
3. Heston Blumenthal
هستون بلومنتال به خاطر طعمهای غیرمعمولش مانند بستنی بیکن و تخم مرغ معروف است. او صاحب رستوران Fat Duck در بریتانیا است که به عنوان یکی از بهترین مکانها برای غذا خوردن با سه ستاره میشلن شناخته شده است. آشپزی او بر استفاده از مواد فصلی تازه و ارگانیک تمرکز دارد.
4. Jamie Oliver
جیمی الیور یکی دیگر از سرآشپزهای مشهور تلویزیونی ساکن بریتانیا است. او به دلیل تلاش برای تشویق به تغذیه سالم مشهور است، زیرا فلسفه غذایی او تماماً در مورد مواد اولیه تازه و آشپزی از مزرعه به میز خانه است نه استفاده از غذاهای آماده. او تأثیر قابل توجهی در تغذیه کودکان بریتانیایی در طول دهه 2000 داشت.
5. Thomas Keller
توماس کلر یک سرآشپز آمریکایی است که چندین بار عنوان بهترین آشپز در آمریکا و کالیفرنیا را دریافت کرده است. او دارای هفت ستاره میشلن است. او آشپزی را از شاگردی در آشپزخانه شروع کرد و در حال حاضر به عنوان سرآشپزی بسیار موفق و مشهور شناخته شده است. معروفترین غذای او غذای دریایی منحصر به فرد «صدف و مروارید» است.
6. Yannick Alléno
Yannick Alléno یک سرآشپز فرانسوی است که در طول دوران حرفهای خود 12 ستاره میشلن دریافت کرده است. او صاحب رستورانهایی در سرتاسر جهان است و طیف گستردهای از کتابهاای آشپزی را منتشر کرده است.
7. Anne-Sophie Pic
آن سوفی پیک یک سرآشپز فرانسوی است که به خاطر داشتن 10 ستاره میشلین معروف است. او چهارمین سرآشپز زنی است که سه ستاره میشلن به یک رستوران او داده شده است. معروف ترین غذای او “مالفوی سفید” (White Millefeuille) است.
8. Quique Dacosta
Quique Dacosta یک سرآشپز اسپانیایی است که غذاها و منوهای مزه منحصر به فردی که داستان سرزمین او را روایت میکند، ارائه میدهد. او صاحب چندین رستوران دارای ستاره میشلن است. او همچنین مدال طلا برای شایستگی در هنرهای زیبا 2020 و بهترین رستوراندار اسپانیایی را گرفته است.
9. Marco Pierre White
مارکو پیر وایت نه تنها اولین سرآشپز مشهور بریتانیایی بود، بلکه اولین سرآشپز بریتانیایی بود که رستورانی با سه ستاره میشلن داشت. او مجری برنامههای آشپزی بسیاری در سراسر جهان بوده است که او را به یک نام آشنا تبدیل کرده است. اگرچه او بازنشسته شده است، اما هنوز هم فرد شناخته شدهای است. غذاهای خاص او از غذاهای فرانسوی الهام گرفته شده است.
10. Hélène Darroze
هلن داروز یک سرآشپز فرانسوی با شش ستاره میشلن برای سه رستورانش است. پس از تحصیل، زیر نظر آلن دوکاس کار میکرد. او یک سرآشپز نسل چهارم است و در کشف مسیرهای جدیدی برای رستوران خانوادگیاش و رستورانهای خودش در تلاش است. از جمله غذاهای خاص اون ترکیب خاویار با خارپشت دریایی است.
معروفترین سرآشپز برتر دنیا کیست؟
مسلماً یکی از مشهورترین سرآشپز لیست ما گوردون رمزی است که به لطف برنامههای تلویزیونی، محتوای آنلاین و رستورانهای موفقش در سراسر جهان شناخته شده است. البته این به این معنا نیست که مهارتهای آشپزی او در برخی زمینهها در مقایسه با دیگر سرآشپزهای بزرگ و تخصصهایشان بهترین است.
تاثیر سرآشپزهای برتر بر صنعت آشپزی
سرآشپزهای برتر علاوه بر اینکه آشپزهای باورنکردنی هستند و به مردم این شانس را میدهند که غذاهای به یاد ماندنی را بچشند، تأثیر زیادی بر کل دنیای آشپزی دارند. این تاثیرات عبارتاند از:
- تکنیکهای جدید: بسیاری از سرآشپزهای برتر در روشهای جدید آشپزی را پیشگام هستند. سرآشپزهای بزرگ با نبوغ خلاقانه خود، تکنیکهای جدیدی را ابداع میکنند و آنها را به سرآشپزهایی که با آنها کار میکنند، آموزش میدهند.
- الهام بخشیدن به سرآشپزهای جدید: بسیاری از سرآشپزهای معروف، از جمله سرآشپزهایی که برنامههای تلویزیونی، محتوای آنلاین یا کتاب دارند، افراد بیشتری را تشویق میکنند تا به هنر آشپزی روی بیاورند.
مسیر شغلی معمولی برای یک سرآشپز چیست؟
- مسیر شغلی سرآشپز معمولی معمولاً از دو راه شروع میشود. یکی از طریق کسب تجربه در یک نقش ابتدایی است. به این معنی که به عنوان باربر یا آشپز در آشپزخانه کار کنید و تجربه کسب کنید تا این تجارب به شما کمک کند تا به موقعیتهای بالاتری برسید.
- مسیر دیگر، گرفتن مدرک یا دیپلم آشپزی است. این دورههای تخصصی به شما کمک میکند تا مهارتها و دانش لازم را برای شروع یک شغل در نقش آشپز در سطح بالاتری را به دست آورید.
زمانی که مهارتها و تجربههای مربوطه را کسب کردید، میتوانید نقشهایی مانند سرآشپز یا سرآشپز اجرایی داشته باشید. شما همچنین میتوانید به راه اندازی رستوران خود فکر کنید. بسیاری از سرآشپزهای برتر دنیا صاحب رستورانهای خود هستند که در آن آزادی خلاقیت در مورد غذاهایی که سرو میکنند و نحوه ارائه آن دارند.
اگر میخواهید به یک سرآشپز عالی تبدیل شوید، یک نقطه شروع عالی، تحصیل در یک مدرسه آشپزی فرانسوی است. این کلاسها به شما کمک میکند تا مهارتها و تجربیاتی را که برای شروع حرفه آشپزی خود نیاز دارید، به دست آورید. با تجربه در یک آشپزخانه حرفهای و همچنین آموزش در سطح جهانی، مهارتها و تکنیکهایی را یاد میگیرید که نامتان را در دنیای آشپزی تثبیت میکند.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.