طرز تهیه تاکو تن ماهی – یک غذای متفاوت، آسان و خوشمزه

تاکو تن ماهی یک غذای جذاب، ساده و خوشمزه است که ریشه در کشور مکزیک دارد. در این مطلب برای درست کردن یک تاکو ماهی آسان و خوش‌طعم با ما همراه باشید. تاکو را می‌توان تقریباً از هر نوع غذایی مانند گوشت، لوبیا، سبزیجات، ماهی تازه یا تن ماهی کنسروی تهیه کرد.

تاکو ماهی

دستور تهیه تاکو تن ماهی:

آمادگی: 5 دقیقه

پختن:  5 دقیقه

جمع: 10 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

این غذا یک دستور العمل عالی برای یک روز پرمشغله است. شما می‌توانید این تاکوهای تن ماهی را فقط در 10 دقیقه آماده و نوش جان کنید.

مواد تشکیل دهنده تاکو ماهی:

2 قاشق غذاخوری سس مایونز

2 قاشق غذاخوری خامه ترش

2 قاشق غذاخوری خامه

1 قاشق چایخوری آب لیموی تازه

1/4 فنجان پیاز خرد شده

1/4 فنجان گشنیز خرد شده

1 قاشق چایخوری روغن

1 عدد کنسرو تن ماهی

4 عدد تورتیلا ذرت نرم یا ترد شده

دستور پخت تاکو تن ماهی:

تاکو تن ماهی
  1. سس مایونز، خامه ترش، خامه، آبلیمو یا لیموترش را با هم مخلوط کنید و مخلوط را هم بزنید.
  2. در یک کاسه جداگانه، پیاز و گشنیز را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به همراه سس خامه‌ای برای تزیین کنار بگذارید.
  3. ابتدا تن ماهی را به مدت بیست دقیقه بجوشانید و سپس در یک تابه تفت دهید تا زمانی که تن ماهی کمی قهوه‌ای شود.
  4. اگر از تورتیلاهای نرم استفاده می کنید، یک تابه را روی حرارت زیاد گرم کنید و تاکوها را روی آن گرم کنید. یک یا دو بار ترتیلاها را بچرخانید تا داغ شوند. برای سفت و ترد شدن ترتیلاها، آنها را روی سینی فر خنک کننده قرار دهید و درون فر بگذارید تا ترد شوند و حالت بگیرند.
  5. مخلوط تن ماهی را در تورتیلا بریزید، سپس روی هر کدام از آن‌ها مخلوط پیاز، گشنیز و مقداری سس درست شده بریزید.
  6. تاکو را بلافاصله سرو کنید. در صورت دلخواه می‌توانید به آن سس فلفل تند و یا چاشنی دیگر اضافه کنید.
طرز تهیه ترتیلا تن ماهی

نکاتی برای تهیه تاکو تن ماهی:

  • می‌توانید از کنسرو سالمون یا ساردین استفاده کنید. حتی می‌توانید به جای کنسرو تن ماهی، ماهی تازه پخته شده مانند ماهی کاد را امتحان کنید.
  • می‌توانید به این تاکو ماهی مقداری کاهو یا کلم هم اضافه کنید.
  • می‌توانید سس خامه را حذف کنید و به جای آن از سالسا آووکادو با آب لیموترش تازه استفاده کنید.
  • می‌توانید قبل از اضافه کردن تن ماهی، مقداری سیر و گوجه فرنگی ریز خرد شده را در روغن تفت دهید و سپس ماهی را به آن اضافه کنید.
  • قبل از اضافه کردن تن ماهی، می‌توانید مقداری سبزیجات را در روغن تفت دهید. فلفل دلمه‌ای یا کرفس خرد شده، لوبیا، مارچوبه یا هویج رنده شده را امتحان کنید. سبزیجات مخلوط منجمد (نخود، هویج و ذرت) هم مناسب این غذا می‌باشد.

نظرا خود را در مورد این تاکو ماهی ساده و خوشمزه با ما به اشتراک بگذارید.

امتیاز: 5.0 از 5 (1 رای)
کمی صبر کنید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.