لجبازی کودکان

لجبازی کودکان و 7 راه حل برای اصلاح و تغییر رفتارهای او

لجبازی کردن در حقیقت یک نوع رفتار و واکنش نامطلوب برای مقابله با تنش و فشارهای وارده به فرد است که ریشه در کودکی افراد دارد. اگر از همان زمان بتوانید علت را شناسایی کرده و مشکلات را برطرف کنید، فرزند شما در آینده فرد موفقی بوده و شخصیت مستقلی خواهد داشت. در ادامه همراه دینو با لجبازی کودکان و 7 راه حل برای اصلاح و تغییر رفتارهای او آشنا شوید و به رشد شخصیتی فرزندتان کمک کنید.

لجبازی کودکان

لجبازی کودکان

در روانشناسی کودک، لجبازی کردن آن‌ها به دلیل عدم آرامش روانی و احساس عدم کنترل و تسلط بر شرایط حاکم ناشی می‌شود که باید علت این بی‌قراری‌ها را شناخت. در ادامه با 7 راه حل برای لجبازی کودکان آشنا شوید و حس و حال آن‌ها را بهتر درک کنید.

1. مستقل بار آوردن کودک

اولین موردی که در رفتار با کودکان خود باید به آن توجه کنید، این است که او را مستقل و خودساخته بار بیاورید. فرزند شما باید بتواند بدون نیاز به دیگران برای امور شخصی خود تصمیم بگیرد.

2. عدم وادار کردن کودک به عجله و شتاب

گاهی اوقات خانواده‌ها بدون اطلاع و ناخودآگاه، فرزندشان را به عجله و شتاب وادار می‌کنند و چند کار مختلف را به طور همزمان از او درخواست می‌کنند. در این حالت کودک شما ممکن است احساس کند در حال کنترل شدن است و یا خود را برای انجام خواسته‌های زیاد شما ناتوان ببیند. تحت همین شرایط است که کودک شما دست به لجبازی می‌زند تا فشار و استرس وارد شده را کنترل کند.

3. عدم رشوه دادن به کودک و حدف پاداش

زمانی که کودک شما دست به لجبازی می‌زند، به احتمال زیاد برای رسیدن به خواسته‌های خود شروع به گریه کردن و داد زدن خواهد کرد که در این حالت شما نباید به او رشوه بدهید. بعضی از والدینی که حوصله یا زمان لازم را برای رسیدگی به فرزندشان ندارند، برای ساکت کردن او به خواسته‌های او جواب مثبت می‌دهند یا با تشویق و پاداش او را ساکت می‌کنند. این موضوع باعث می‌شود لجبازی کودک تشدید شود.

4. عدم توجه به لجبازی و نادیده گرفتن رفتار بد کودک

گاهی اوقات بهتر است زمانی که فرزند شما شروع به داد و بیداد می‌کند، به صورت خونسرد و بی‌توجه از کنار مسئله عبور کنید. بهتر است طوری وانمود کنید که یا متوجه شلوغ کردن او نشده‌اید و یا موضوع برایتان اهمیتی ندارد. اگر کودک شما به این نتیجه برسد که با سر و صدای زیاد می‌تواند توجه شما را جلب کند، به لجبازی خود ادامه خواهد داد.

5. تلاش برای برقراری آرامش و امنیت در خانه

باید این حقیقت را پذیرفت که هر خانه و خانواده‌ای، مشکلات و مسایل خود را دارد و ممکن است این تنش‌ها روی رفتار فرزند شما تاثیر منفی بگذارد. بهتر است همیشه سعی کنید مشکلاتتان را بدون جر و بحث و متهم کردن یکدیگر و در عین آرامش و منطقی حل کنید تا امنیت خانه برهم نخورد.

6. راهنمایی کردن کودک برای اصلاح رفتار خود

به یاد داشته باشید که به جای دخالت کردن در امور کودک خود، او را برای اصلاح اشتباهاتش راهنمایی کنید و با آرامش به او بفهمانید که هر رفتاری چه عواقبی دارد و با لجبازی کردن نمی‌تواند به خواسته‌های خود برسد.

7. عدم لجبازی متقابل کودک

به این نکته توجه داشته باشید که رفتار کودکان شما در حقیقت آینه‌ای از رفتار خود شما در خانواده است. اگر خود شما فردی لجباز باشید و برای حل مشکلاتتان به دنبال باج گرفتن عاطفی از سایر اعضا بروید، فرزند شما نیز این رفتار را متقابلا تکرار خواهد کرد.

7 راه حل برای اصلاح و تغییر رفتارهای کودکان لجباز

نظر شما درباره لجبازی کودکان چیست و در این باره چه اطلاعی دارید؟ اگر موارد دیگری را می‌توانید به فهرست ما اضافه کنید، در نظرات برایمان بنویسید. پیشنهادات و دیدگاه‌های ارزشمندتان را نیز با ما و همراهان همیشگی دینو به اشتراک بگذارید.

امتیاز: 3.0 از 5 (2 رای)
کمی صبر کنید...
Avatar

نوشته شده توسط

Yet the diggers & the wanderers In their hopes of extracting that very sliver Of flaccid meaning Every so often migrate...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.