9 محصولی که به دلیل تغییرات آب و هوایی دیگر نمیتوانیم بخوریم
تغییرات اقلیمی بشریت را با شرایط جدید زندگی سازگار میکند و با افزایش دما و تبدیل شدن هوای شدید به واقعیتی جدید، کشاورزان و محققان نگران آینده غذاهای محبوب هستند. زیرا بعضی از این غذاهای خوشمز در معرض تغییرات آب و هوایی قرار میگیرند و بسیار کمیاب و گران میشوند.
در اینجا 9 محصولی که در لیست “غذاهای در خطر انقراض” قرار دارند را برای شما آوردهایم. بسیاری از آنها این پتانسیل را دارند که در سالهای آینده بسیار کمیاب و گران شوند.
9. چای
متخصصان تأیید میکنند که اگر اقدامات پیشگیرانه انجام نشود، بخش چای به شدت تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی قرار خواهد گرفت. به عنوان مثال، افزایش آسیبپذیری در برابر حشرات یا برگهای بی کیفیت تنها چند مشکلی است که این صنعت با آن مواجه خواهد شد.
8. عسل
قبلاً اشاره کردیم که زنبورهای عسل در خطر انقراض هستند. دلایل زیربنایی مختلفی وجود دارد، اما گرمایش جهانی نیز تا حدی مقصر است. مطالعهای نشان داد که افزایش سطح CO2 باعث کاهش پروتئین موجود در گرده، منبع اصلی غذا در بین زنبورها میشود. در بدترین حالت، این مشکل میتواند منجر به از بین رفتن زنبورها شود زیرا آنها نمیتوانند تغذیه کافی دریافت کنند.
7. برنج
برنج نیز در معرض خطر کاهش 20 تا 40 درصدی قرار دارد. اما مشکل اساسی دیگری وجود دارد، برنج به دلیل افزایش غلظت دی اکسیدکربن در جو، میتواند کمتر مغذی شود. این بدان معناست که افرادی که به برنج به عنوان غذای اصلی خود متکی هستند، باید به دنبال راههایی برای جلوگیری از مشکلات تهدیدکننده سلامت خود و تغییر رژیم غذایی باشند.
6. میوههای باغی
سیب، گیلاس و هلو نمادهای فصل تابستان هستند. اما احتمالا باید آنها را با برخی سبزیجات که قادر به مقاومت در برابر تهدید گرمایش جهانی هستند، جایگزین کنیم.
به عنوان مثال، گزارشی که توسط دانشگاه ملبورن منتشر شده، نشان میدهد که زمستانها ممکن است برای تولید سیب بسیار ملایم شود. از سوی دیگر، گرمای شدید و آسیب آفتاب سوختگی میتواند برای درختان باغ در ماههای دیگر بسیار شدید باشد. در نتیجه، تولیدکنندگان میتوانند انتظار کمبود در کیفیت و مقدار میوه را داشته باشند.
5. شربت افرا
تغییرات آب و هوایی بر درختان افرا قندی تأثیر منفی میگذارد که شیره آن برای تولید شربت افرا استفاده میشود. تخمین زده میشود که زیستگاه مناسب برای این درختان طی 80 سال آینده به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.
4. قهوه
حدود 50 درصد از مساحت جهانی مناسب برای تولید قهوه تا سال 2050 در خطر کاهش قرارمیگیرد. مردم باید با مشکلاتی مانند افزایش قیمتها، تأثیر منفی بر طعم و عطر، و کمبود عرضه مواجه شوند.
3. گندم
طبق مطالعهای که توسط دانشگاه ایالتی کانزاس انجام شدهاست، ما در معرض خطر از دست دادن حداقل 1/4 از تولید جهانی گندم هستیم، زیرا هر درجهای که دما افزایش مییابد، حدود 6 درصد از گندم را کاهش میدهد.
2. بادام زمینی
بادامزمینی به کمتر از 5 ماه هوای گرم ثابت و حدود 20 تا 40 اینچ باران نیاز دارند. و به همین دلیل است که آنها نیز در لیست محصولاتی قرار میگیرند که باید آماده خداحافظی کردن با آن باشیم.
1. شکلات
اگرچه درختان کاکائو تحت تأثیر دمای بالا قرار نمیگیرند، اما به بارندگی فراوان و رطوبت بالا نیاز دارند. براساس گزارشات اگر هوای شدید با بارندگی فراوان همراه نباشد میتواند بر تولید کاکائو تأثیر منفی بگذارد و منجر به یک میلیون تن پودر کمتر، ترافل یا تخته شکلات در سال شود.
آیا غذاهای دیگری را میشناسید که در آینده کمیاب شوند؟
زندگی بدون شکلات کاملا بی معنیه!😢
دقیقا:)))
آره ولی نه تا این حد منظورم جایی که زندگی می کنیم این دیگه زیاده روی هست
وقتی بر اثر گرما این همه محصول نمیتونن رشد کنن دقیقا چجوری قراره بدن انسان این حجم از گرمارو تحمل کنه؟
متاسفانه باید از محصولات جایگزین استفاده کرد