15 حقیقت جالب درباره آدولف هیتلر، بدنام‌ ترین مرد جهان

رهبر آلمان نازی با زندگی پر هیاهو و مصیبت‌بار خود، حقایق شگفت‌انگیزی در زندگی داشت که در اینجا 15 حقیقت در مورد آدولف هیتلر را با شما به اشتراک می‌گذاریم. زندگی آدولف هیتلر از زمان تولد در سال 1889 تا زمان مرگش در سال 1945، پر هیاهو بود. او اثر خود را در تاریخ به شیوه‌ای خونین و وحشیانه به جا گذاشت و مسئول مرگ ده‌ها میلیون نفر بود.

مورخان، روانشناسان و سایر دانشگاهیان شواهدی را در مورد زندگی آدولف هیتلر بررسی کرده‌اند و حقیقت های عجیب و جالب بسیاری را در مورد بدنام‌ترین مرد تاریخ جهان کشف کرده‌اند.

15 حقیقت شگفت انگیز در مورد آدولف هیتلر:

حقایق جالب از هیتلر

1. آدولف هیتلر در ابتدا آدولف شیکلگروبر بود

پدر هیتلر، آلویس، خارج از ازدواج به دنیا آمد و نام خانوادگی مادرش، ماریا آنا شیکلگروبر، به او داده شد. آلویس در 40 سالگی نام ناپدری خود، یوهان گئورگ هیدلر را که گمان می‌رفت پدر بیولوژیکی او است، برای خود انتخاب کرد. بعد از این تغییر، املا این کلمه به “هیتلر” تغییر پیدا کرد. دلیل این تغییر نامشخص است. ممکن است عمدی یا صرفاً یک اشتباه اداری بوده باشد.

2. بسیاری از خواهر و برادرهای هیتلر در جوانی مردند

پدر هیتلر قبل از اینکه کلارا پولزل را به عنوان همسر بگیرد دو بار ازدواج کرده بود. او شش فرزند از این ازدواج داشت. اما تنها دو نفر از آنها به بزرگسالی رسیدند. یکی آدولف بود و دیگری خواهر کوچکتر آدولف، پائولا.

3. هیتلر اتریشی بود

آدولف هیتلر با وجود ارتباطش با آلمان، در واقع در آلمان متولد نشده بود. او در اصل یک تبعه اتریشی بود. هیتلر که مستقیماً در مرز باواریا به دنیا آمد، از دوران جوانی در مدرسه، احساسات آلمانی در او شکل گرفت. در آن زمان بسیاری از اتریشی‌ها از دولت اتریش-مجارستان رنجیده بودند و خود را آلمانی می‌دانستند تا اتریشی.

4. او در مدرسه عملکرد ضعیفی داشت و از پدرش کتک می‌خورد

آلویس سختگیر بود و آدولف را به مدرسه‌ای فرستاد که پسرش کاملاً از آن متنفر بود. آدولف با معلمانش درگیر می‌شد و نمرات ضعیفی می‌گرفت. او همچنین با پدرش دعوا می‌کرد و کتک‌های شدیدی می‌خورد. مادرش بسیار نرم‌تر و با وجدان‌تر بود اما قادر نبود جلوی عصبانیت شوهرش را بگیرد.

5. او سعی کرد هنرمند شود

پدر هیتلر یک کارمند دولتی بود و برنامه‌هایی داشت که پسرش راه او را دنبال کند. آدولف ایده‌های دیگری داشت و به سمت خلاقیت زندگی کشیده شد. آلویس در سال 1903 قبل از اتمام مدرسه آدولف درگذشت. کلارا به پسرش اجازه داد مدرسه را عوض کند. او این کار را در سال 1904 انجام داد و عملکرد او در مدرسه جدید افزایش چشمگیری داشت. علیرغم جذب شدن به هنر، این تصمیم ادامه‌دار نبود و تا سال 1907 طول کشید.

او به وین نقل مکان کرد و سعی کرد وارد آکادمی هنرهای زیبا وین شود. او در امتحانات ورودی سال‌های 1907 و 1908 مردود شد و به او پیشنهاد شد که توجه خود را به سمت معماری معطوف کند. اما آدولف پول یا شرایط لازم برای ادامه این حرفه را نداشت.

6. هیتلر فقیر بود

شکست هیتلر در زمینه انتخابی خود تأثیر قابل توجهی بر وضعیت مالی او داشت. او در جایی که می‌توانست به عنوان کارگر کار می‌کرد و سعی می‌کرد نقاشی‌هایش را بفروشد اما نتوانست پول کافی برای تامین هزینه‌هایش را به دست بیاورد. در دسامبر 1909، قبل از اینکه پول کافی برای نقل مکان به یک خوابگاه پسرانه را تهیه کند، برای مدت کوتاهی در یک پناهگاه بی‌خانمان‌ها زندگی کرد. وضعیت او در سال 1913 با گرفتن ارثیه بسیار بهتر شد و با این پول به مونیخ رفت.

7. هیتلر یک سرباز برتر بود

هنگامی که جنگ جهانی اول در سال 1914 آغاز شد، هیتلر بلافاصله به ارتش آلمان پیوست و برای جنگ در جبهه غرب فرستاده شد. در آن سال صلیب آهنین درجه دو را دریافت کرد و در سال 1918 صلیب آهنین درجه یک را گرفت. او در کلاس افسران شناخته شده و مورد علاقه بالارتبگان بود. او همچنین در نبرد سُم در سال 1916 از ناحیه پا مجروح شد و در سال 1918 بر اثر گاز خردل دچار نابینایی موقت شد. جنگ در حالی که او در بیمارستان رو به بهبود بود به پایان رسید.

8. حقیقت پشت سبیل هیتلر

تا جنگ جهانی اول و در طول آن، هیتلر سبیل بزرگی داشت. به او دستور داده شد که کناره‌ها را کوتاه کند تا سیبیلش زیر ماسک گاز قرار بگیرد و نتیجه‌اش سبیلی شد که تا آخر عمر همراه او بود.

9. هیتلر عاشق حیوانات بود

حقیقت جالب دیگر این است که هیتلر، رهبر آلمان نازی علیرغم شهرت غیرانسانی خود، با حیوانات مهربان بود. بر خلاف قوانین انسان محور در بقیه جهان در آن زمان، قوانین آلمان بر اساس احترام به حیوانات بود. بسیاری از مقامات ارشد نازی محافظه‌کاران و طرفداران محیط‌زیست بودند، از جمله هرمان گورینگ، که خود را دوستدار حیوانات می‌دانست و افرادی را که این قوانین را زیر پا می‌گذاشتند، به اردوگاه‌های کار اجباری می‌فرستادند.

10. بین 1925 و 1932، هیتلر ملیت نداشت

هیتلر به دلیل نفرت از امپراتوری اتریش-مجارستان تابعیت اتریشی خود را رها کرد. اگرچه او در جنگ جهانی اول برای آلمان جنگیده بود و متعاقبا وارد سیاست آلمان شد، اما تابعیت آلمانی نداشت. این امر او را از کاندید شهروندی منع کرد و در معرض خطر اخراج از کشور قرار داد. این وضعیت در سال 1932 زمانی که وزیر کشور نیوبرانزویک، هیتلر را شهروند آلمانی کرد و به او سمت اداری داد، تمام شد.

11. هیتلر گیاه‌خوار شد

به گفته یوزف گوبلز، وزیر تبلیغات، گیاهخواری هیتلر از اساس اخلاقی این عمل سرچشمه می‌گرفت و او قصد داشت بعد از جنگ، کشتارگاه‌ها را در سراسر رایش ممنوع کند. دوست هیتلر، آلبرت اسپیر، نقل می‌کرد که چگونه هیتلر سر میز شام، داستان‌های وحشتناکی از ذبح حیوانات تعریف می‌کرد تا مهمانانش را از خوردن گوشت منصرف کند.

او در سال 1938 زمانی که پزشکان به او گفتند که باید رژیم غذایی بدون گوشت بداشته باشد، گیاهخوار شد. هیتلر به جای پنهان کردن این واقعیت، گیاهخواری خود را پذیرفت و به انتخاب سبک زندگی خود بسیار افتخار می‌کرد.

12. هیتلر سگی به نام بلوندی داشت

بلوندی که توسط مارتین بورمان در سال 1941 به هیتلر هدیه شد، یک ژرمن شپرد بود که هرگز او را ترک نکرد. هیتلر بسیار به بلوندی وابسته شد و در طول کنفرانس ها برای بازی با او و آموزش به او استراحت می‌داد.

هیتلر قبل از اینکه به خود شلیک کند، به بلوندی سیانور داد. بلوندی تنها سگی نبود که هیتلر داشت. در طول جنگ جهانی اول، او با یک فاکس تریر ولگرد دوست شد. هیتلر نام او را فوکسل گذاشت و وقتی این سگ را در سال 1917 از دست داد، مضطرب شد.

قبل از بلوندی، هیتلر یک ژرمن شپرد دیگر داشت، نژادی که او علاقه زیادی به آن داشت. در سال 1942، هیتلر یک ژرمن شپرد دیگر برای تنها نبودن بلوندی خرید و نام او را بلا گذاشت. معشوقه هیتلر، ایوا براون، دو تریر اسکاتلندی به نام‌های نگوس و استاسی داشت که آنها را از بلوندی دور نگه می‌داشت.

13. هیتلر ظاهرا به طراحی فولکس واگن بیتل کمک کرد

پس از اینکه هیتلر صدراعظم شد، برنامه‌های خود را برای آوردن اتوماسیون به مردم اعلام کرد. او برای طراحی «ماشین مردم» با فردیناند پورشه قرارداد بست و طبق گفته‌ها وقتی هیتلر طرح اصلی پورشه را دید، دفترچه یادداشت و مدادیگرفت و به طرح اصلی ویژگی‌های بیشتری داد.

این که آیا این داستان درست است یا نه، شاید هرگز نفهمیم، اما چیزی که واقعیت دارد این است که هیتلر مقدمات ساخت انبوه این خودرو را فراهم کرد و فولکس واگن بیتل را به آلمان معرفی کرد.

14. هیتلر از سوت زدن لذت می‌برد

حقیقت جالب راجع این رهبر منفور نازی این است که هیتلر از موسیقی لذت می‌برد و ریچارد واگنر آهنگساز مورد علاقه او بود. یکی از آهنگ‌های موردعلاقه او برای سوت زدن “When You Wish Upon a Star” بود که زمانی که حال و هوای خوبی داشت و در حضور دوستان و مهمانان بود اجرا می کرد.

15. هیتلر دوست نداشت زود بیدار شود

صبح زود بیدار شدن چیزی است که بیشتر مردم از آن لذت نمی‌برند اما هیتلر، رهبر آلمان نازی به طور کلی از آن دوری می‌کرد حتی در طول جنگ. او به خاطر تا دیر وقت بیدار ماندن و زود بیدا نشدن بدنام بود و همین امر باعث شد تا برخی از کارهای مهم و تصمیمات مهم را از دست بدهد.

نظرات خود را در مورد این مطلب با ما به اشتراک بگذارید.

بدون امتیاز
کمی صبر کنید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.